کد خبر:۱۴۳۸۰۲۴
افسر سابق نیروی ویژه آمریکا: احتمال اسارت یا کشته شدن سربازان آمریکایی در عملیات زمینی علیه ایران وجود دارد + فیلم
مت براکن، تحلیلگر ژئوپلیتیک و افسر سابق نیروی ویژه ایالات متحده، با بررسی سناریوهای احتمالی درگیری، احتمال اسارت یا کشته شدن سربازان آمریکایی در صورت اجرای عملیات زمینی در خاک ایران را مورد بحث قرار داد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، مت براکن در تحلیل خود از مخاطرات احتمالی عملیاتهای احتمالی در مناطق استراتژیک ایران خبر داد.
وی تصریح کرد که هرگونه اقدام نظامی گسترده با استفاده از نیروی زمینی، اعم از تلاش برای تصرف جزیره خارک، شهر قشم یا بندر چابهار و یا مأموریتهای هدفمند برای دسترسی به مواد رادیواکتیو، با ریسکهای عملیاتی بسیار بالایی همراه است.
این تحلیلگر نظامی تأکید کرد که در صورت وقوع چنین عملیاتی، احتمال اسارت سربازان آمریکایی یکی از بحرانیترین سناریوها خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد که از دیدگاه استراتژیک و عملیاتی، «اسارت نیروها» وضعیتی به مراتب دشوارتر و بدتر از «کشته شدن» آنهاست، زیرا پیامدهای سیاسی و فشارات اجتماعی ناشی از اسارت، مدیریت آن را برای دولت آمریکا بسیار پیچیده خواهد کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا