معاون استاندار کرمان: با کوتاهی بانک‌ها در پرداخت تسهیلات به طرح‌های تولیدی برخورد خواهد شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۰۹۰۲

معاون استاندار کرمان: با کوتاهی بانک‌ها در پرداخت تسهیلات به طرح‌های تولیدی برخورد خواهد شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با تأکید بر ضرورت تسریع در پرداخت تسهیلات به طرح‌های تولیدی و اقتصادی استان گفت: هرگونه اهمال و کوتاهی دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها در پرداخت تسهیلات از محل منابع بازگشتی، پذیرفتنی نیست و با آن برخورد خواهد شد.
سالاري

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جلسه بررسی تسهیلات منابع بازگشتی استان کرمان با حضور دستگاه‌های اجرایی مرتبط و مدیران بانک‌ها در مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان برگزار شد و روند پرداخت پنج هزار میلیارد ریال منابع بازگشتی و عملکرد دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان در این نشست با تأکید بر ضرورت تعیین تکلیف و تسریع در پرداخت تسهیلات به طرح‌های تولیدی و اقتصادی اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی باید در انتخاب طرح‌ها دقت لازم را داشته باشند و کیفیت و اثربخشی طرح‌ها را مورد توجه قرار دهند.

 

غلام‌رضا سالاری افزود: منابع بازگشتی استان باید در مسیر طرح‌های دارای توجیه اقتصادی و اثرگذاری مناسب در حوزه تولید، اشتغال و توسعه اقتصادی هزینه شود و دستگاه‌های متولی در معرفی و بررسی طرح‌ها مسئولیت جدی دارند.

 

 

 

معاون استاندار کرمان همچنین بر ضرورت همکاری بانک‌ها در فرآیند پرداخت تسهیلات تأکید کرد و گفت: بانک‌ها باید در بخش مالی، روند بررسی و پرداخت تسهیلات را تسریع و تسهیل کنند و از ایجاد وقفه‌های غیرضروری در این مسیر پرهیز شود.

 

وی تصریح کرد: هرگونه اهمال و کوتاهی در پرداخت تسهیلات به طرح‌های تولیدی و اقتصادی استان، چه از سوی دستگاه‌های اجرایی و چه بانک‌ها، قابل پذیرش نیست و در صورت مشاهده، با موارد کوتاهی برخورد خواهد شد.

 

در این نشست همچنین عملکرد دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها در زمینه پرداخت تسهیلات از محل منابع بازگشتی استان بررسی و بر ضرورت رفع موانع و تسریع در تعیین تکلیف طرح‌های واجد شرایط تأکید شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار