زارعی : ضرورت تمرکز بر «نظم، ایمنی و تبادلات فرهنگی» نمایندگان بیش از ۱۶۰ دانشگاه
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۲۱۳۱
جلسه هماهنگی سرپرستان کل کاروان‌های ورزشی هفدهمین المپیاد فرهنگی‌ورزشی دانشجویان کشور برگزار شد

زارعی : ضرورت تمرکز بر «نظم، ایمنی و تبادلات فرهنگی» نمایندگان بیش از ۱۶۰ دانشگاه

جلسه هماهنگی سرپرستان کل کاروان‌های ورزشی هفدهمین المپیاد فرهنگی‌ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور با حضور دکتر زارعی، مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان برگزار شد.
1

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دراین نشست که با هدف تبیین وظایف و بررسی آمادگی‌های لازم برگزار شد، زارعی ضمن قدردانی از همراهی دانشگاه‌های سراسر کشور، برگزاری این المپیاد را حاصل مسیری دوساله و برنامه‌ریزی‌شده دانست و بر اهمیت نقش کلیدی سرپرستان در موفقیت این رویداد تأکید کرد.

زارعی در تشریح جدول زمانی این رویداد ملی اعلام کرد: رقابت‌های بخش پسران با ورود تیم‌ها در ۳۱ مردادماه آغاز می‌شود و پس از برگزاری آیین افتتاحیه در یکم شهریورماه، این رقابت‌ها تا هشتم شهریورماه که زمان اختتامیه و خروج تیم‌ها است، ادامه خواهد داشت.

وی افزود: در بخش دختران، ورود کاروان‌های دانشگاهی از ۴ شهریورماه انجام خواهد شد و پس از برگزاری مراسم افتتاحیه در ۵ شهریورماه، این رویداد تا روز‌های سیزدهم و چهاردهم شهریورماه به کار خود ادامه می‌دهد.

مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان با تأکید بر جایگاه حقوقی و اجرایی سرپرستان تصریح کرد: سرپرست کل هر دانشگاه به عنوان نماینده تام‌الاختیار آن دانشگاه، مهم‌ترین حلقه ارتباطی میان ورزشکاران، دانشگاه میزبان و اداره‌کل تربیت بدنی است. حضور مؤثر و مدیریت صحیح شما، عامل تعیین‌کننده در موفقیت این رویداد خواهد بود.

وی از سرپرستان درخواست کرد تا ضمن هماهنگی با دانشگاه‌های میزبان، بر مواردی نظیر بدرقه شایسته دانشجویان، بهره‌گیری از فضای رسانه‌ای برای انعکاس حضور ورزشکاران و ایجاد انگیزه در آنها اهتمام ورزند.

زارعی با تأکید ویژه بر مقوله امنیت و ایمنی کاروان‌ها، خاطرنشان کرد: حفظ سلامت جسمانی و روانی ۷ هزار سفیر ورزش دانشگاهی کشور که در این المپیاد حضور دارند، اولویت اصلی ما است. نظارت دقیق بر ایمنی مسیرها، وسایل نقلیه و بررسی صلاحیت‌های فنی رانندگان، وظیفه‌ای است که مستقیماً بر عهده سرپرستان است تا المپیادی ایمن و بدون حاشیه را شاهد باشیم.

زارعی : ضرورت تمرکز بر «نظم، ایمنی و تبادلات فرهنگی» نمایندگان بیش از ۱۶۰ دانشگاه

وی با اشاره به حضور بیش از ۱۶۰ دانشگاه با فرهنگ‌های متنوع، المپیاد را فرصتی برای تبادلات فرهنگی دانست و افزود: دانشجویان باید نسبت به آداب حضور در چنین رویداد‌هایی توجیه شوند. حفظ حرمت، رعایت ضوابط دانشگاه‌های میزبان (دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه صنعتی شاهرود) و آمادگی برای مواجهه منطقی با محدودیت‌های احتمالی خوابگاهی، از نکاتی است که باید به ورزشکاران آموزش داده شود.

مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان با اشاره به تغییرات چشمگیر زیرساختی در دانشگاه‌های میزبان برای رفاه حال ورزشکاران، بر لایه‌های فنی المپیاد تأکید کرد و گفت: با توجه به حضور استعدادیاب‌های فدراسیون‌های ورزشی، این المپیاد از تراز فنی بالایی برخوردار است.

 زارعی در پایان، از سیاست جدید این اداره‌کل مبنی بر توانمندسازی مدیریتی دانشجویان خبر داد و تأکید کرد: امسال از دانشگاه‌ها خواسته‌ایم با اعزام یک دانشجوی فعال از انجمن‌های ورزشی به عنوان «دستیار سرپرست»، فرصت کسب تجربه مدیریتی را برای دانشجویان فراهم کنند.

شایان ذکر است در ادامه این نشست، دکتر قاسم‌نژاد، دبیرکل هفدهمین المپیاد، به تشریح جزئیات اجرایی، دستورالعمل‌های فنی و نحوه تعاملات بین‌بخشی با سرپرستان کاروان‌های ورزشی پرداخت.

پربازدیدترین آخرین اخبار