بلومنتال: اسرائیل با دستکاری ترامپ، جنگ اقتصادی علیه ایران را به جهان تحمیل کرد+فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۳۲۹۶

بلومنتال: اسرائیل با دستکاری ترامپ، جنگ اقتصادی علیه ایران را به جهان تحمیل کرد+فیلم

جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران به این دلیل رخ داد که اسرائیل یک رئیس‌جمهور دچار زوال عقل، کم‌هوش، غیراخلاقی و عمیقاً فاسد را برای راه‌اندازی این جنگ دستکاری کرد.
بلو منتال

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو مکس بلومنتال، روزنامه‌نگار و تحلیلگر سیاسی اظهار داشت: اگر به این داستان نگاه کنیم، می‌توانیم جهان‌شمول شکل‌گیری کل جنگ علیه ایران را ببینیم؛ ایالات متحده یک جنگ طولانی علیه ایران تحمیل کرده که در درجه اول یک جنگ اقتصادی است و اقتصاد جهانی را ویران کرده است.

از هر کسی در بخش املاک آمریکا درباره نرخ بهره بپرسید، مستقیماً به این جنگ برمی‌گردد؛ این جنگ به این دلیل رخ داد که اسرائیل یک رئیس‌جمهور دچار زوال عقل، کم‌هوش، غیراخلاقی و عمیقاً فاسد را برای راه‌اندازی این جنگ دستکاری کرد.

اکنون سرانجام در رسانه‌های جریان اصلی درباره این کارزار دستکاری صحبت می‌کنند؛ همه می‌دانند که ترامپ در یک ماشین حمل غذا (چرخ‌دستی) پنهان شده بود و مخفیانه به یک پرواز فریبنده در آنکارا رفت، که مثل صحنه‌ای از فیلم‌های لسلی نیلسن است.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار