بقایی: آمریکایی که قرار بود به کمک ایرانیان بیاید، از هر ابزاری برای مجازات ایرانیان استفاده می‌کند/ در مواجه به چنین اقدامات دست‌بسته نیستیم + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۵۷۴۲

بقایی: آمریکایی که قرار بود به کمک ایرانیان بیاید، از هر ابزاری برای مجازات ایرانیان استفاده می‌کند/ در مواجه به چنین اقدامات دست‌بسته نیستیم + فیلم

سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری با اشاره به اقدامات آمریکا علیه ایران، تأکید کرد که ایالات متحده از هر ابزاری برای مجازات ایرانیان استفاده می‌کند و در مواجهه با چنین اقداماتی دست‌بسته نیستیم.
بقایی

 به گزارش خبرنگار بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری گفت: در رابطه با آنچه آمریکا تحت عنوان جنگ اقتصادی نامیده، قبلا می‌گفتند تحریم اقتصادی؛ ما بار‌ها می‌گفتیم که این تروریسم اقتصادی و جنگ اقتصادی است؛ با تعابیر مختلف سعی می‌کردند توجیه کنند.

وی افزود: اما دیگر فکر می‌کنم هیچ تردیدی نیست که آمریکایی که قرار بود به کمک ایرانیان بیاید، از هر ابزاری برای مجازات ایرانیان استفاده می‌کند، صرفا به‌خاطر پافشاری‌شان بر حاکمیت، استقلال ملی، سیادت و کرامت خودشان.

سخنگوی وزارت امور خارجه در ادامه اظهار داشت: در این زمینه هشدار‌های لازم داده شده و داده می‌شود، زیرا هرگونه همدستی با آمریکا در پیشبرد اقدامات تجاوزکارانه‌اش علیه ایران قطعا تبعات خواهد داشت.

بقایی در انتها گفت: همین الان محاصره دریایی ایران مصداق عمل تجاوزکارانه است. تشدید این وضعیت حتما پیامد‌های خودش را دارد. ما دست بسته نیستیم.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار