تحلیلگر مسائل اقتصادی: محاصره ایران شکست خواهد خورد؛ استراتژی‌های بازنده فقط به ایران قدرت بیشتری می‌دهد + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۶۳۲۹

تحلیلگر مسائل اقتصادی: محاصره ایران شکست خواهد خورد؛ استراتژی‌های بازنده فقط به ایران قدرت بیشتری می‌دهد + فیلم

استیو هنک، تحلیلگر مسائل اقتصادی و استاد دانشگاه جانز هاپکینز، با نقد سیاست‌های فشار حداکثری آمریکا، تأکید کرد که استراتژی‌های محاصره اقتصادی نه تنها شکست‌خورده‌اند، بلکه باعث افزایش قدرت و اهرم‌های فشار ایران شده‌اند.
پرچم ایران

استیو هنک، تحلیلگر مسائل اقتصادی و استاد دانشگاه جانز هاپکینز، در تحلیلی پیرامون سیاست‌های تحریمی علیه ایران، بر شکست این رویکرد‌ها تأکید کرد.

او با طرح این پرسش که «آیا می‌توان یک محاصره بزرگ را برای مدت طولانی اجرا کرد؟» صراحتاً پاسخ داد که چنین اقدامی غیرممکن است و محاصره اقتصادی در نهایت شکست خواهد خورد.

این تحلیلگر در ادامه با اشاره به ناکارآمدی روش‌های فشار آمریکا، اظهار داشت که «عملیات روز D» (اشاره به حملات یا فشارم‌های سریع و گسترده) نیز در این پرونده کار نخواهد کرد و واشنگتن مدام استراتژی‌های بازنده را ارائه می‌دهد.

استیو هنک در پایان تأکید کرد که پیامد این استراتژی‌های غلط، نتیجه‌ای معکوس برای آمریکا خواهد داشت؛ چرا که در نهایت، این فشار‌ها فقط به ایران قدرت بیشتر، اهرم فشار گسترده‌تر و شجاعت بیشتری برای مقابله می‌دهد.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار