طعنۀ یمن به «ائتلاف دریایی عربستان»
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۶۹۱۸

طعنۀ یمن به «ائتلاف دریایی عربستان»

وزارت امور خارجه یمن با تأکید بر اینکه امروز برای تمام جهان روشن شده است که رژیم سعودی بدون هیچ توجیهی آغازگر تجاوز علیه یمن بوده، خواستار صرف هزینه‌های این کشور در مسیر حمایت از فلسطین و حقوق مردم یمن شد.
14

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، وزارت خارجه یمن اعلام کرد: امروز برای همۀ جهان روشن شده که رژیم سعودی بدون هیچ توجیهی، آغازگر تجاوز علیه یمن بوده است و رژیم سعودی، در چارچوب سیاست‌های احمقانه، با صرف میلیاردها دلار مجله‌هایی خریداری می‌کند همچنین با پول بلاد حرمین شریفین، در پاریس و دیگر شهرها شهرهای بازی و پروژه‌های تفریحی می‌سازد.

 ما همچنان خطاب به این رژیم تأکید می‌کنیم که صلح، کم‌هزینه‌تر از برباد دادن اموال مردم این کشور برای ایجاد ائتلاف‌ها و خریدن مواضعی است که از اقدامات جنایتکارانه‌اش علیه ملت ما حمایت می‌کنند و شایسته‌تر آن است که رژیم سعودی، اموال بلاد حرمین شریفین را برای آزادسازی مسجدالاقصی همچنین  دیگر سرزمین‌های فلسطینی، و نیز احقاق حق مردم یمن به‌کار گیرد.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار