کد خبر:۱۴۴۷۴۷۰
تحلیلگر ژئوپلیتیک: امپراتوری غرب با آخرین نفسها در حال حرکت است؛ جهان به سمت چندقطبی شدن پیش میرود + فیلم
الکس کرینر، استاد دانشگاه و تحلیلگر ژئوپلیتیک، با اشاره به تغییرات گسترده در نظم جهانی، گفت جهان در حال ورود به دورهای از گذار است که به سمت چندقطبی شدن و ظهور قرن اوراسیا پیش میرود.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، الکس کرینر، استاد دانشگاه و تحلیلگر ژئوپلیتیک، اظهار کرد: «ما در حال ورود به یک انتقال بسیار شدید بازار، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی هستیم که بر جهان غرب بیتأثیر نخواهد بود؛ این انتقال از یک تداوم ۵۰۰ یا ۶۰۰ ساله از یک نظم جهانی خاص که بسیار اروپا محور بود، رخ میدهد.»
وی افزود: «ایالات متحده پرچم این سیستم را به عنوان بازوی اجرایی نظامی امپراتوری غرب به دوش کشید، اما اکنون این امپراتوری با آخرین نفسها در حال حرکت است.»
این تحلیلگر ژئوپلیتیک ادامه داد: «انتقال قطعاً به نفع چندقطبی شدن و قرن در حال ظهور اوراسیا اتفاق خواهد افتاد.»
لینک کپی شد
گزارش خطا