عراقچی: دشمن تصور می‌کرد با هدف قرار دادن رهبران و فرماندهان، نظام را تضعیف می‌کند + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۷۶۵۸

عراقچی: دشمن تصور می‌کرد با هدف قرار دادن رهبران و فرماندهان، نظام را تضعیف می‌کند + فیلم

وزیر امور خارجه گفت دشمن در جنگ اخیر با تصور وابستگی جمهوری اسلامی به افراد، رهبران و فرماندهان کشور را هدف قرار داد تا زمینه تغییر نظام را فراهم کند، اما در تحقق اهداف خود ناکام ماند.
26

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در نشست هم اندیشی مسئولان وزارت امور خارجه با مهمانان همایش وحدت اسلامی گفت: دشمن تصور می‌کرد با هدف قرار دادن رهبران و فرماندهان، نظام را تضعیف می‌کند. 

وی افزود: در جنگ اخیر که حدود ۴۰ روز به طول انجامید، تصور دشمن این بود که ظرف دو یا سه روز کار را تمام خواهد کرد؛ حتی رئیس‌جمهور آمریکا در روزهای نخست خواستار «تسلیم بدون قید و شرط» ایران شد.

او در ادامه تصریح کرد: آنها رهبر ایران و فرماندهان کشور را هدف قرار دادند و تصور کردند جمهوری اسلامی وابسته به افراد است؛ در حالی که این نظام مانند درختی تنومند است که ریشه‌های آن در عمق جامعه و تاریخ کشور قرار دارد و با خون ده‌ها هزار شهید استحکام یافته است.

وزیر امور خارجه همچنین اضافه کرد: دشمن تلاش کرد با این اقدامات زمینه تغییر نظام را فراهم کند، اما در تحقق اهداف خود ناکام ماند.

 

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار