واکنش وزیر علوم به حاشیه‌های یک نشست دانشجویی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۹۱۸۱

واکنش وزیر علوم به حاشیه‌های یک نشست دانشجویی

وزیر علوم گفت: یک کارزار با امضای بیش از ۱۰ هزار نفر درباره اعتراض و ابهاماتی که در خصوص الگوی نوین تغذیه داشتند، راه افتاده بود و قاعدتاً باید به این کارزار با این جمعیت پاسخ داده می‌شد.
وزیر علوم

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین سیمایی صراف افزود: کارزار خودشان جلسه را میزبانی کردند و آقای دکتر حبیبا در آنجا فقط مهمان بود. خود ایشان به‌شدت ناراحت بود از اینکه میزبان، رعایت نظامات قانونی، اخلاقی، عرفی و اجتماعی را نکردند.

 

وی ادامه داد: به همین دلیل هم ما آن نشست را از طریق رسانه‌های رسمی وزارت علوم منتشر نکردیم؛ به عنوان علامت اعتراض. خود کارزار متأسفانه بی‌اخلاقی کرد.

 

وزیر علوم تصریح کرد: ما بیانیه دادیم و اعلام کردیم که به هیچ عنوان موافق با هنجارشکنی نیستیم و مقید و متعهد به رعایت احکام شرعی، هنجار‌های قانونی و هنجار‌های اجتماعی و عرفی هستیم و ان‌شاءالله دانشگاه ما در مهرماه با التزام و تعهد به هنجار‌ها آغاز به کار خواهد کرد.

 

سیمایی صراف در پاسخ به پرسشی درباره بازگشت ۵۰۰ دانشجو و استاد به دانشگاه و تعداد پرونده‌های باز، گفت: در حال حاضر چه تعداد پرونده باز هنوز ما داریم از اساتید و دانشگاه.

پربازدیدترین آخرین اخبار