کد خبر:۱۴۵۲۹۰
سردار نقدی در گفتوگو با «خبرگزاری دانشجو»:
قرار نیست دخالتها همیشه بر ضد ما باشد
رئیس سازمان بسیج مستضعفين با طبیعی دانستن هجمهها به صحبتهای اخیرش گفت: قرار نیست دخالتها همیشه از سوی طرفهای غربی و بر ضد منافع جمهوری اسلامی باشد.
سردار نقدی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، هجمه های اخیر به صحبت هاي خود را طبیعی و قابل پیش بینی دانست.
رئیس سازمان بسیج مستضعفين با اشاره به دخالت های همیشگی غرب در مسائل داخلی ایران افزود: قرار نیست دخالت ها همیشه از سوی طرف های غربی باشد، بلکه ما هم آمادگی داریم تا در مواقع لزوم و برای پیشبرد سیاست هایمان در عرصه های داخلی این کشورها ورود پیدا کنیم.
لازم به ذکر است، چندی پیش و در بحبوحه ناآرامی ها در لندن، رئیس سازمان بسیج مستضعفين اعلام آمادگی كرده بود تا با اعزام گردان های عاشورا و الزهرا (س) به لندن، به کشتار مردم توسط حکومت انگلیس پایان دهد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰