یورش گسترده صهیونیستها به کرانه باختری؛ دو کارگر فلسطینی زخمی شدند
نظامیان رژیم صهیونیستی شامگاه یکشنبه به چندین منطقه در کرانه باختری اشغالی یورش بردند و در جریان این حملات، دو کارگر فلسطینی بر اثر تیراندازی نظامیان زخمی شدند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو،نظامیان رژیم صهیونیستی شامگاه یکشنبه به چندین منطقه در کرانه باختری اشغالی یورش بردند و در جریان این حملات، دو کارگر فلسطینی بر اثر تیراندازی نظامیان زخمی شدند.
نظامیان صهیونیست ابتدا به شهرک حزما در شمال قدس اشغالی یورش بردند.
همچنین نیروهای اشغالگر به منزل عزام ذیاب، اسیر آزاد شده فلسطینی در شهرک کفر راعی در جنوب غرب جنین، یورش بردند.
در ادامه، نظامیان رژیم صهیونیستی وارد روستای کوپر در شمال رام الله شدند که در پی این یورش، درگیریهایی میان جوانان فلسطینی و نیروهای اشغالگر به وقوع پیوست.
همزمان، دو کارگر فلسطینی در منطقه کریمزان در شهر بیت جالا در غرب بیتلحم بر اثر تیراندازی نظامیان رژیم صهیونیستی زخمی شدند.
لینک کپی شد
گزارش خطا