فرصت دوباره به اصناف گیلان/ مهلت اظهارنامه مالیاتی تا ۳۰ آبان تمدید شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۴۹۵۴

فرصت دوباره به اصناف گیلان/ مهلت اظهارنامه مالیاتی تا ۳۰ آبان تمدید شد

مدیرکل امور مالیاتی گیلان از تمدید مهلت تسلیم اظهارنامه مالیات بر درآمد صاحبان مشاغل، فرم مالیات مقطوع تبصره ماده ۱۰۰ و پرداخت مالیات عملکرد سال ۱۴۰۴ تا ۳۰ آبان‌ماه ۱۴۰۵ خبر داد.
مالیات

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسن صیاد زمردی مدیرکل امور مالیاتی استان گیلان اظهار کرد: در راستای تسهیل امور مودیان و با توجه به شرایط ویژه کسب وکارها و اصناف، بر اساس مصوبه مراجع قانونی و بخشنامه ابلاغی رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، مهلت تسلیم اظهارنامه مالیات بر درآمد صاحبان مشاغل، فرم مالیات مقطوع تبصره ماده (۱۰۰) قانون مالیات های مستقیم و پرداخت مالیات متعلق بابت عملکرد سال ۱۴۰۴ تا ۳۰ آبان ماه ۱۴۰۵ تمدید شده است.

وی افزود: بر این اساس، صاحبان مشاغل و مودیان مشمول می توانند تا پایان آبان ماه نسبت به انجام تکالیف مقرر، تسلیم اظهارنامه یا فرم مالیات مقطوع تبصره ماده (۱۰۰) و پرداخت مالیات متعلق بابت عملکرد سال ۱۴۰۴ اقدام کنند.

 مدیرکل امور مالیاتی استان گیلان با اشاره به تمدید پیشین این مهلت خاطرنشان کرد: پیش از این نیز مهلت انجام این تکالیف تا پایان شهریورماه ۱۴۰۵ تمدید شده بود و با توجه به شرایط موجود و در راستای حمایت از فعالان اقتصادی و تسهیل انجام تکالیف مالیاتی، این مهلت برای بار دیگر تمدید و تا ۳۰ آبان ماه ۱۴۰۵ تعیین شده است.

 صیاد زمردی در ادامه تأکید کرد: تمدید مهلت اعلام شده تا پایان آبان ماه، صرفاً مربوط به اظهارنامه مالیات بر درآمد صاحبان مشاغل، فرم مالیات مقطوع تبصره ماده (۱۰۰) قانون مالیات های مستقیم و پرداخت مالیات عملکرد سال ۱۴۰۴ است و سایر تکالیف مالیاتی که مهلت انجام آنها پیش از این تا پایان شهریورماه ۱۴۰۵ تمدید شده است، همچنان باید در مهلت مقرر، حداکثر تا ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۵ انجام شود.

 وی از مودیان خواست با توجه به مهلت های تعیین شده، نسبت به انجام به موقع تکالیف مالیاتی خود اقدام کنند و از موکول کردن امور به روزهای پایانی مهلت مقرر خودداری کنند.

 مدیرکل امور مالیاتی استان گیلان در پایان، تمدید این مهلت را در راستای سیاست های سازمان امور مالیاتی کشور برای تسهیل امور مودیان، حمایت از کسب وکارها و کاهش دغدغه های فعالان اقتصادی عنوان کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار