جیبوتی: دریانوردی در بابالمندب به صورت عادی در جریان است
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو ، «عبدالقادر حسین عمر» وزیر امور خارجه جیبوتی در مصاحبه با شبکه الجزیره گفت: ما به ارائه تضمینهای لازم برای استفاده آزاد و ایمن کشتیها و نفتکشها از تنگه باب المندب ادامه خواهیم داد.
وی تصریح کرد: تاکنون هیچ گونه اختلالی در باب المندب ثبت نشده و دریانوردی در این تنگه به صورت عادی در جریان است.
وزیر امور خارجه جیبوتی همچنین گفت: جیبوتی پذیرای ۲ هزار و ۵۱۲ پناهنده یمنی بوده و ارزیابیها نشان میدهد که احتمال افزایش این تعداد به ۱۰ هزار نفر یا بیشتر وجود دارد.
پیشتر وزارت امور خارجه دولت «تغییر و سازندگی» یمن در صنعا در بیانیهای تأکید کرد که بر خلاف ادعای عربستان، دریانوردی در بابالمندب امن است و هیچ مشکلی وجود ندارد.
این بیانیه افزود: هیچ مشکلی در بابالمندب وجود ندارد و دریانوردی در آن امن است و تلاشهای رژیم سعودی برای گمراه کردن افکار عمومی جهان، بیاساس است.