رفع موانع غیرضروری در مسیر صادرات و واردات کشاورزی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۹۴۹۳

رفع موانع غیرضروری در مسیر صادرات و واردات کشاورزی

وزیر جهاد کشاورزی باتاکید بر اینکه موانع غیرضروری در مسیر واردات و صادرات کشاورزی باید حذف شوند، تصریح کرد: تعداد فعالان حوزه واردات کالا‌های اساسی ۳۶ درصد افزایش یافته است.
1

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، غلامرضا نوری،وزیر جهاد کشاورزی  با بیان اینکه افزایش فعالان عرصه واردات کشاورزی نشان‌دهنده حرکت به سمت رقابت و شفافیت بیشتر در تجارت است، اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی خود را مکلف به رفع موانع غیرضروری در مسیر صادرات و واردات می‌داند.

 

وزیر جهاد کشاورزی که در جمع شماری از بازرگانان و فعالان اقتصادی ایرانی در ازبکستان سخن می گفت، از تسهیل فرآیندهای قرنطینه‌ای و تجاری خبر داد و گفت: فرآیندهای قرنطینه‌ای در حوزه دامپزشکی و حفظ نباتات با هدف تسهیل تجارت در حال کوتاه‌تر شدن است.

 

وی تصریح کرد: تجارت در حوزه کشاورزی نباید صرفاً به صادرات و واردات محدود شود، بلکه باید با انتقال فناوری، تولید مشترک و سرمایه‌گذاری متقابل، ارزش افزوده بیشتری برای دو کشور ایجاد کنیم.

 

وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: علاقه‌مندی متقابل دو کشور باید به فرصت‌های عملیاتی در حوزه تجارت و سرمایه‌گذاری تبدیل شود و در این مسیر، ایران آماده است علاوه بر صادرات، در زمینه انتقال فناوری، تولید مشترک و تولید تحت لیسانس نیز همکاری کند.

 

نوری در جمع تجار، بازرگانان، تولیدکنندگان و فعالان بخش کشاورزی ایران در سفارت جمهوری اسلامی ایران در تاشکند، از آماده شدن چند قرارداد و تفاهم‌نامه همکاری بین دو کشور خبر داد و افزود: این اسناد می‌تواند زمینه‌ساز گسترش تعاملات اقتصادی و تجاری ایران و ازبکستان باشد.

 

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به جایگاه ازبکستان در آسیای مرکزی، این کشور را یکی از کشورهای مهم و اثرگذار منطقه دانست و افزود: ظرفیت همکاری با ازبکستان صرفاً به بازار داخلی این کشور محدود نمی‌شود و موقعیت منطقه‌ای آن می‌تواند زمینه تعامل اقتصادی ایران با سایر کشورهای آسیای مرکزی و حوزه CIS را نیز تقویت کند.

پربازدیدترین آخرین اخبار