رئيس جمهور در جمع مردم مرزنشین پارس آباد:
ایران اکنون پرچم برافراشته معنویت، اخلاق توحید و عدالت در جهان است
احمدی نژاد گفت: اینکه تاکید می کنیم باید ایرانی الگو و نمونه برای بشریت بسازیم به سبب این است که ایران اکنون پرچم برافراشته معنویت، اخلاق توحید و عدالت در جهان است.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر محمود احمدی نژاد صبح امروز در جمع مردم مرزنشین پارس آباد گفت: کسانی که مدعی انسانیت و حقوق بشر هستند برای پر کردن جیب عده ای سرمایه دار، مسئله 11 سپتامبر را به وجود آوردند و به این بهانه با لشگرکشی به منطقه، بیش از یک میلیون نفر را به کام مرگ فرستادند.
رئیس جمهور گفت: آنانی که مدعی حقوق بشر هستند، چند میلیون نفر از مردم کشورشان بر اثر طوفان، سیل یا آوار کشته می شوند و هیچ کس به سراغ خسارت دیدگان این بلایا نمی رود آیا براستی این در راستای حقوق بشریت است ؟
احمدی نژاد افزود: اینکه تاکید می کنیم باید ایرانی الگو و نمونه برای بشریت بسازیم به سبب این است که ایران اکنون پرچم برافراشته معنویت، اخلاق توحید و عدالت در جهان است.
وي همچنین مردم پارسآباد را مرزداران نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و گفت: دولت برای محرومیت زدایی از چهره این منطقه مرزی تمام تلاش خود را بکار بسته است.
رئيس جمهور هدف سفر چهارم دولت به استان ها را بررسی مصوبات سه سفر گذشته و تصمیم گیری برای تکمیل بقیه طرح ها تا قبل از پایان دولت دهم عنوان کرد و افزود: در سه سفر گذشته 94 تصمیم برای شهرستان پارسآباد مصوب شد که از این عده 28 مصوبه اجرا شد 66 مصوبه در حال اجراست و برای 26 طرح هم هنوز هیچ کاری انجام نشده است که در این سفر علل اجرا نشدن این طرح ها بررسی خواهد شد.
احمدی نژاد گفت: ادامه راه آهن میانه - اردبیل - پارس آباد، واگذاری مزارع پایین دست سد خداآفرین و محدوده کشت و صنعت مغان، پرداخت خسارت به گندم کاران خسارت دیده از بابت بیماری فوزاریوم از تصمیمات دولت برای مردم مرزی پارس آباد است.
وي در ادامه سخنان خود با اعلام اینکه با جمهوری آذربایجان برادریم و به استقلال این کشور احترام می گذاریم گفت: ما خواهان حداکثر روابط دوستانه با جمهوری آذربایجان هستیم و هیچ کس نمی تواند به این روابط خدشه وارد کند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.