مدودف: ۹۰ درصد مبادلات تجاری شانگهای با ارزهای ملی انجام می‌شود/ پیشنهاد ایجاد سازوکار مشترک برای مقابله با تحریم‌های آمریکا+ فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۴۵۵۰

مدودف: ۹۰ درصد مبادلات تجاری شانگهای با ارزهای ملی انجام می‌شود/ پیشنهاد ایجاد سازوکار مشترک برای مقابله با تحریم‌های آمریکا+ فیلم

دیمیتری مدودف، نایب‌رئیس شورای امنیت روسیه، با اشاره به انجام حدود ۹۰ درصد مبادلات تجاری در چارچوب سازمان همکاری شانگهای با ارزهای ملی، خواستار ایجاد سازوکارهای مشترک مالی و حقوقی میان کشورهای تحت تحریم آمریکا برای مقابله با تحریم‌های یک‌جانبه شد.
234

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، دیمیتری مدودف، نایب‌رئیس شورای امنیت روسیه، با اشاره به گسترش استفاده از ارزهای ملی در مبادلات تجاری کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای، بر ضرورت کاهش وابستگی به ارزهای غربی و تقویت سازوکارهای مالی مشترک تأکید کرد.

وی اعلام کرد: «حدود ۹۰ درصد مبادلات تجاری در چارچوب همکاری‌های شانگهای با ارزهای ملی انجام می‌شود و کشورهای عضو تا حد زیادی از دلار، یورو و پوند مستقل شده‌اند.»

مدودف این روند را پاسخی به تحریم‌های یک‌جانبه علیه ایران و روسیه دانست و بر ضرورت توسعه ابزارهای مالی مستقل برای تسهیل همکاری‌های اقتصادی میان کشورهای عضو تأکید کرد.

نایب‌رئیس شورای امنیت روسیه در ادامه با اشاره به لزوم ایجاد زیرساخت‌های جدید مالی اظهار داشت که کشورهای عضو باید سازوکارهای تازه‌ای برای همکاری در حوزه بیمه، بیمه اتکایی، نظام‌های پرداخت و ارزهای دیجیتال ایجاد کنند.

وی همچنین با اشاره به گستردگی تحریم‌های غرب علیه تهران و مسکو مدعی شد که تاکنون بیش از ۳۳ هزار تحریم علیه روسیه اعمال شده و ایران نیز با تعداد تقریباً مشابهی از تحریم‌ها مواجه است.

مدودف در بخش دیگری از سخنان خود خواستار بررسی ایجاد یک سازوکار حقوقی و حمایتی مشترک میان کشورهای تحت تحریم آمریکا شد و تأکید کرد که چنین ساختاری می‌تواند زمینه همکاری بیشتر این کشورها را برای مقابله با تحریم‌ها در سطح بین‌المللی فراهم کند.

وی تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا را ناعادلانه و غیرقانونی توصیف کرد و بر ضرورت هماهنگی کشورهای هدف این تحریم‌ها برای توسعه همکاری‌های اقتصادی، مالی و حقوقی تأکید داشت.

 

کد ویدیو
برچسب ها:
مدودف روسیه
پربازدیدترین آخرین اخبار