مدودف: روسیه تهدیدی برای اروپا نیست/ کشورهای اروپایی باید قدرت مسکو را در محاسبات خود لحاظ کنند + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۴۵۹۳

مدودف: روسیه تهدیدی برای اروپا نیست/ کشورهای اروپایی باید قدرت مسکو را در محاسبات خود لحاظ کنند + فیلم

دیمیتری مدودف، نایب‌رئیس شورای امنیت روسیه، با رد ادعای تهدیدآمیز بودن مسکو برای کشورهای اروپایی، تأکید کرد که روسیه خواهان گفت‌وگو و همکاری مسالمت‌آمیز با غرب است و برخی دولت‌های اروپایی از طرح موضوع تهدید روسیه برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی و افزایش بودجه نظامی خود استفاده می‌کنند.
4325

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، دیمیتری مدودف، نایب‌رئیس شورای امنیت روسیه، با انتقاد از رویکرد کشورهای اروپایی در قبال مسکو، تأکید کرد که روسیه تهدیدی برای اروپا نیست و کشورهای این قاره باید قدرت روسیه را در محاسبات سیاسی و امنیتی خود در نظر بگیرند.

وی با اشاره به نگرانی برخی کشورهای اروپایی از قدرت نظامی روسیه اظهار داشت که اگر این کشورها مسکو را تهدیدی برای خود می‌دانند، این موضوع نشان‌دهنده قدرت روسیه است.

مدودف در ادامه تصریح کرد: «روسیه هرگز تهدیدی برای کشورهای اروپایی نبوده و نیست. ما منافع ویژه‌ای در اروپا نداریم و تنها خواستار گفت‌وگو، روابط عادی و همکاری مسالمت‌آمیز هستیم.»

نایب‌رئیس شورای امنیت روسیه همچنین برخی دولت‌های اروپایی را متهم کرد که از طرح موضوع تهدید روسیه برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی، جلب آرای انتخاباتی و افزایش بودجه‌های نظامی خود استفاده می‌کنند.

وی تأکید کرد که اگر برخی کشورهای اروپایی با چنین اهدافی از موضوع تهدید روسیه بهره‌برداری می‌کنند، مسئولیت پیامدهای آن بر عهده خودشان است.

مدودف در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سابقه روابط اقتصادی مسکو با کشورهای غربی اظهار داشت که روسیه همواره به دنبال برقراری روابط عادی و گسترش همکاری‌های اقتصادی با غرب بوده است، اما تحریم‌ها و قطع همکاری از سوی کشورهای غربی، این روابط را از بین برده است.

 

کد ویدیو
برچسب ها:
مدودف روسیه
پربازدیدترین آخرین اخبار