مشروح سخنرانی رهبر انصارالله یمن پیرامون آخرین تحولات منطقه + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۶۸۱۹

مشروح سخنرانی رهبر انصارالله یمن پیرامون آخرین تحولات منطقه + فیلم

سخنرانی رهبر انصارالله یمن پیرامون آخرین تحولات منطقه لحظاتی پیش آغاز شد.
5462

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ سخنرانی رهبر انصارالله یمن پیرامون آخرین تحولات منطقه لحظاتی پیش آغاز شد.

 

 طوفان الاقصی بزرگ‌ترین عملیات جهادی ملت فلسطین از آغاز اشغال است

عبدالملک بدرالدین، رهبر انصارالله یمن، اظهار کرد: عملیات طوفان الاقصی بزرگ‌ترین عملیات جهادی ملت فلسطین از آغاز اشغال است و به نمادی مهم در عملکرد جهادی فلسطینیان تبدیل شد.

وی افزود: در جریان این عملیات، یک اقدام هوایی موفق و دقیق با کارآمدی بالا انجام شد که تأثیر زیادی بر اسرائیل گذاشت.

رهبر انصارالله یمن گفت: طوفان الاقصی ضربه‌ای بزرگ و بی‌سابقه به اسرائیل وارد کرد و به همین دلیل آمریکا به‌سرعت وارد عمل شد.

وی همچنین افزود: همراه با آمریکا، بریتانیا و دیگر حامیان غربی اسرائیل نیز شتاب‌زده به این عملیات واکنش نشان دادند.

 

کد ویدیو
 

 طوفان الاقصی فرصتی برای تمام امت اسلامی بود که فلسطین آن را به ثمر رساند

عبدالملک بدرالدین، رهبر انصارالله یمن، با تأکید بر ضرورت حمایت از ملت و آرمان فلسطین اظهار کرد: وظیفه همه امت اسلامی است که از ملت و آرمان فلسطین پشتیبانی کنند.

وی افزود: امت اسلامی باید برای ارائه همه اشکال حمایت، از جمله حمایت نظامی، سیاسی، اقتصادی و انسانی، فوراً وارد عمل شود.

 

کد ویدیو
 

محور مقاومت به رهبری ایران در کنار ملت فلسطین ایستاده است

عبدالملک بدرالدین، رهبر انصارالله یمن، اظهار کرد: در میان امت اسلامی، محور جهاد و مقاومت به رهبری ایران، حزب‌الله لبنان و نیروهای مجاهد و مقاوم عراقی در حمایت از ملت فلسطین نقش‌آفرینی کرده‌اند.

وی افزود: یمن نیز به‌صورت رسمی و مردمی در کنار ملت فلسطین ایستاده و از آرمان فلسطین حمایت کرده است.

 

کد ویدیو
 
 

 عملیات مبارک طوفان الاقصی دستاوردی برای کل محور مقاومت و امت اسلامی بود

عبدالملک بدرالدین، رهبر انصارالله یمن، اظهار کرد: مردم غزه و گروه‌های مقاومت فلسطینی، از جمله گردان‌های شهید عزالدین قسام و گردان‌های القدس، با موضعی واحد در میدان ایستادند و مقاومت کردند.

وی افزود: پس از عملیات «طوفان الاقصی»، حملات اسرائیل به نوار غزه آغاز شد و با وجود گذشت بیش از دو سال، مردم و مقاومت فلسطین همچنان به پایداری و استقامت خود ادامه داده‌اند.

رهبر انصارالله یمن تأکید کرد: این پایداری در شرایطی ادامه داشته که اسرائیل و آمریکا از حمایت گسترده برخی کشورهای دیگر برخوردار بوده‌اند.

 

کد ویدیو
 

اسرائیل همه مؤلفه‌های زندگی در غزه را هدف قرار داده است/ بعضی از کشور های عربی در برابر این وضعیت سکوت کرده‌اند

عبدالملک بدرالدین، رهبر انصارالله یمن، اظهار کرد: اسرائیل در واکنش به عملیات «طوفان الاقصی» حملات گسترده‌ای را علیه ملت فلسطین انجام داده و زیرساخت‌های اساسی زندگی مردم غزه را تخریب کرده است.

وی افزود: دسترسی مردم غزه به آب با محدودیت‌های شدید مواجه شده و بیمارستان‌ها، داروخانه‌ها و مراکز درمانی نیز از حملات در امان نمانده‌اند.

رهبر انصارالله یمن گفت: در این حملات از انواع تسلیحات، بمباران‌های سنگین، موشک‌ها، خودروهای انفجاری و تک‌تیراندازها استفاده شده است.

وی همچنین با انتقاد از مواضع کشورهای عربی اظهار کرد: با وجود جایگاه فلسطین در جهان عرب، کشورهای عربی آن‌گونه که باید از ملت فلسطین حمایت نکرده‌اند و بخشی از آنها در برابر این وضعیت سکوت کرده‌اند.

 

کد ویدیو
 

طوفان الاقصی شعارهای حقوق بشری غرب را برای همه مردم دنیا روشن و آشکار کرد

 
 
پربازدیدترین آخرین اخبار