محمدي: نياز به هنر بشدت در جنبش‌هاي بيداري اسلامي احساس مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۷۷۵۷
بيداري اسلامي و نقش هنرمندان/

محمدي: نياز به هنر بشدت در جنبش‌هاي بيداري اسلامي احساس مي‌شود

نويسنده و محقق دانشگاه علامه طباطبايي با تاكيد بر اينكه ظرفيت خوبي براي ارتباط بامخاطبان با سلايق و گرايش هاي متفاوت نسبت به آثار هنري با موضوع بيداري اسلامي ديده مي‌شود، گفت: امروز بشدت نياز به هنر در جنبش‌هاي بيداري اسلامي  احساس مي‌شود.
حميد محمدي در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، با بيان اينكه منشا بيداري اسلامي منطقه، انقلاب ايران بوده است، اظهار داشت: انقلاب ما در حال گسترش در جهان اسلام است و اين به معناي تحقق و جهاني شدن آرمان هاي انقلاب ماست.

وي با اشاره به نقش هنرمندان و نويسندگان در موضوع بيداري اسلامي تصريح كرد: از زمان پيروزي انقلاب تا كنون، همراه بودن نويسندگان با مردم و انقلاب، شاخصي براي توفيق و پيشرفت آنها بوده است بنابراين وظيفه نويسندگان در بيداري اسلامي همراهي با آرمانهاي انقلاب است.

نويسنده و محقق دانشگاه علامه طباطبايي با اشاره به اينكه رهبر معظم انقلاب، پيروزي انقلاب اسلامي را الهام بخش اين نهضت ها عنوان كردند، خاطرنشان كرد: رسالت مهم نويسندگان متعهد اين است كه ويژگي هاي اسلامي بودن، مردمي بودن، ضد استكباري بودن، ضد استبدادي بودن و بومي بودن اين نهضت ها را تبيين كنند و نگذارند تحليل هاي غلطي نسبت به اين انقلاب ها صورت گيرد. 
 
پربازدیدترین آخرین اخبار