دبير پنجمين جشنواره بين المللي فارابي تعداد كل آثار رسيده به دبيرخانه اين جشنواره را دو هزار و 33 عنوان اعلام كرد و گفت: بيشترين آثار دريافتي مربوط به گروه اسلام شناسي و ايران شناسي است.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، غلامرضا خواجه سروي اظهار داشت: تعداد 312 اثر به گروه اسلام شناسي و ايران شناسي پنجمين جشنواره بين المللي فارابي ارسال شده است و كمترين آثار رسيده با 26 عنوان به گروه مطالعات انقلاب اسلامي و امام خميني(ره) اختصاص دارد.
معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري افزود: آثار ارسال شده به دبيرخانه جشنواره در 13 گروه علمي مورد ارزيابي قرار گرفتهاند و در حال حاضر مراحل پاياني داوري را سپري ميكنند.
به گفته وي، گروه هاي تاريخ، جغرافيا و باستان شناسي، حقوق، زبان و ادبيات، علوم اجتماعي و علوم ارتباطات، علوم اقتصادي، مديريت و حسابداري، علوم تربيتي، روانشناسي، علوم رفتاري و تربيت بدني، علوم سياسي، روابط بينالملل و مطالعات منطقهاي، فقه، اصول، علوم قرآني و حديث، فلسفه، كلام، اديان و عرفان، فناوري اطلاعات، اطلاع رساني و كتابداري، مطالعات انقلاب اسلامي و امام خميني(ره)، مطالعات هنر و زيبايي شناسي، اسلام شناسي و ايران شناسي، بخش هاي رقابتي جشنواره فارابي را تشكيل مي دهند.
خواجه سروي خاطرنشان كرد: آثار پژوهشي رسيده به دبيرخانه پنجمين جشنواره بين المللي فارابي بر حسب تابعيت صاحب اثر به دو بخش داخلي و خارجي تقسيم بندي شدهاند كه از مجموع كل آثار 35/15 درصد آنها مربوط به بخش خارجي است.
وي هدف از برگزاري جشنواره بين المللي فارابي را توجه به حوزه علوم انساني و معارف اسلامي و تقويت اين حوزه علمي به طور مستقل از ديگر حوزههاي علمي و پژوهشي عنوان كرد.
خواجه سروي بومي سازي علوم انساني را يكي ديگر از اهداف جشنواره فارابي معرفي كرد و گفت: اين جشنواره به دنبال ترويج رويكرد اسلامي در علوم انساني و حمايت از بومي گرايي در اين دانش ها است.
وي برپايي چنين جشنوارههايي را در پيشرفت محتوا و مباني علوم انساني موثر خواند و از جشنواره بين المللي علوم انساني و اسلامي فارابي به عنوان نماد اهميت و جايگاه اين علوم در آموزش عالي كشور ياد كرد.