آمریکا به دنبال قطع رابطه ایران و عربستان است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۱۱۷۰
امام جمعه اردبیل:

آمریکا به دنبال قطع رابطه ایران و عربستان است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: آمریکا با شایعه‌ ‌پراکنی‌ قصد برهم زدن رابطه ایران و عربستان را دارد.
به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از اردبیل، حجت‌الاسلام سیدحسن عاملی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته اردبیل اظهارداشت: برخی از كشورهاي استكباري و سران آمریکا هفته گذشته مدعی شدند که دو نفر تبعه ایرانی قصد ترور سفیر عربستان را داشتند و با شایعه‌ پراکنی‌ به دنبال قطع رابطه ایران و عربستان هستند.
 
وي تحریک عربستان علیه ایران را توطئه ديگر سران استكبار دانست و افزود: با رهنمودهاي داهيانه مقام معظم رهبري و بصيرت ملت ايران، اين ترفند دشمنان نيز همانند دسيسه هاي قبلي با شكست مواجه خواهد شد.
 
حجت الاسلام سید حسن عاملی تاکید کرد: مسئولان عربستان با شناخت دسيسه هاي غرب و با بصیرت و آگاهی در دام  بازي هاي سران استکبار گرفتار نشوند.
 
امام جمعه اردبیل برگزاری دو کنفرانس بزرگ ایران  در یک ماه اخیر را بسیار تاثیر گذار عنوان کرد و گفت: از زمان برگزاری این کنفرانس ها  استکبار با هر حربه‌ای به دنبال ایجاد ناامنی در منطقه است. 

وی با اشاره  به جنبش وال استریت در آمریکا خاطرنشان کرد: ایجاد یک نظام عادلانه و به دور از زور و بی‌عدالتی خواسته اصلی این جنبش است.
 
حجت الاسلام سید حسن عاملی حضور باشكوه مردم در سفر رهبر انقلاب به كرمانشاه را نمایش بصیرت ملت در استقبال از رهبری دانست و گفت: استقبال مردم کرمانشاه از مقام معظم رهبری مایه مباهات و فخر ایرانیان است وهیچ ملتی چنین استقبالی را به خود ندیده است.
پربازدیدترین آخرین اخبار