مهرداد غفارزاده: جشنواره غني‌پور در حوزه ادبيات كودك و نوجوان جريان‌ساز بوده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۱۸۷۶
جشنواره كتاب شهيد ‌غني‌پور/

مهرداد غفارزاده: جشنواره غني‌پور در حوزه ادبيات كودك و نوجوان جريان‌ساز بوده است

يک نويسنده گفت: جشنواره كتاب شهيد غني‌پور در حوزه ادبيات كودك و نوجوان توانسته جريان‌ساز باشد و تاكنون موفق عمل كرده است.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، مهرداد غفارزاده، نويسنده و عضو شوراي نويسندگان مسجد جوادالائمه (ع) عنوان داشت: اين جشنواره طي اين مدت كه برگزار شده، تأثيرگذار بوده است.
 
وي افزود: جشنواره شهيد غني پور توجه به ادبيات به خصوص ادبيات کودک و نوجوان را سرلوحه کارش قرار داده و وجود اين جشنواره در بي‌رونقي ادبيات کودک و نوجوان غنيمت است.

اين نويسنده تداوم جشنواره غني پور را حاصل تلاش دستاندرکاران آن دانست و تصريح کرد: برگزارکنندگان اين جشنواره هر سال تلاش مي کنند آثار خوبي را در حوزه هاي مختلف به خصوص حوزه کودک و نوجوان معرفي کنند. همچنين بررسي خاطرات و آثار دفاع مقدس در جشنواره غني پور هر سال نشان از توجه به اين حوزه دارد.

وي گفت: ما جشنواره هاي زيادي در حوزه ادبيات داريم اما داوران جشنواره غني پور با نگاهي که به محتواي آثار ادبي دارند، تاکنون آثار خوبي را معرفي کرده و جريان گسترده خوبي را در عرصه ادبيات به وجود آورده اند.

غفارزاده بيان داشت: در اين جشنواره قرار است بهترين داوري ها و انتخاب ها صورت بگيرد اما اين انتخاب‌ها و معرفي بهترين‌ها در هر دوره به کتاب هاي منتشر شده آن سال هم بستگي دارد.

اين نويسنده اظهار داشت: اگر در طول سال آثار قابل تامل به لحاظ ساختاري و محتوايي منتشر شده باشد، به طور حتم در جشنواره غني پور مورد توجه داوران قرار گرفته است، معتقدم با توجه به آثار برگزيده جشنواره در دوره هاي گذشته، جشنواره غني پور توانسته آثار خوبي را به جامعه معرفي کند.
پربازدیدترین آخرین اخبار