«از ياد رفته»؛ رماني كه تبديل به سريال مي‌شود!
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۳۱۹۵
يادداشت//

«از ياد رفته»؛ رماني كه تبديل به سريال مي‌شود!

پوشش شخصيت‌‌ها كاملا ساده و روستايي است، زنانشان دامن و شلوار مي‌پوشند، ديوارهاي خانه‌شان با سفره نايلوني پوشانده شده است، و اين نكته‌ مثبتي است كه در تلويزيون ايران نظير ندارد و به راحتي نمي‌توان از آن گذشت؛ اما ...  

گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»؛ ساعات پاياني شب بدليل سنتي(سريال هاي شبانه) كه رسانه ملي در اين سال ها بوجود آورده است(و در اين جا  درست يا غلط بودنش مورد بحث ما نيست) كه با تغيير ذائقه‌ مخاطب، او را منتظر و تشنه جريان يافتن در تجربياتي قرار مي دهد كه در حداكثر موارد حتي يكي از اين اتفاقات شباهتي با زندگي خود مخاطب ندارد اما شيريني داستان سرايي و ذات قصه گويي بيننده رسانه ملي را پاي تصاويري با محتواها و در قالب هاي متفاوت طنز و جدي نگاه مي دارد.

سريال داستاني از ياد رفته سه هفته اي است كه از شبكه يك سيما پخش مي‌شود، سريال براساس رماني با همين نام نوشته‌ فريدون حسن پور، كارگردان و نويسنده‌ سريال ساخته شده است.

«از ياد رفته» داستان زندگي ساده‌ روستايي است كه قرار است به فراموشي سپرده شود آن هم به دليل تغييراتي كه شخصيت اصلي داستان با قبول شدن در دانشگاه و آمدن به تهران برايش پيش مي آيد.

لوكيشن ابتدايي داستان روستايي است در شمال كشور و شخصيت هاي اصلي داستان اهالي روستا هستند. تصويري كه براي ساكنان شهرها تصوير دور و درازي است چرا كه در سريال ها و فيلم هاي رسانه ملي به ندرت شاهدش هستيم تا آنجا كه تدريجا فراموش مي كنيم كه انسان‌هاي ديگري وجود دارند كه شبيه ما زندگي نمي كنند، پوشش آن‌ها كاملا ساده و روستايي است، زنانشان دامن و شلوار مي‌پوشند، ديوارهاي خانه‌شان با سفره نايلوني پوشانده شده است، و اين نكته‌ مثبتي است كه در تلويزيون ايران نظير ندارد و به راحتي نمي‌توان از آن گذشت.

شخصيت هاي داستان شايد به دليل اينكه قرار است سادگي شان به نمايش در آيد از پردازش كافي برخوردار نيستند و حتي شخصيت هاي اصلي داستان(مرتضي- گلرخ) نيز شخصيت پردازي لازم  نشده اند.

يكي از دلايل كه شخصيت هاي داستان را مبهم كرده است ديالوگ هاي كوتاه و نه‌چندان جذابي است كه بين شخصيت هاي داستان رد و بدل مي شود.

ريتم كند سريال و پرداختن به جزئيات كه شايد در بعضي از لحظات حوصله بيننده را سر مي برد احساس خواندن رماني چند صد صفحه اي را با توصيفات جزئي به انسان مي‌دهد كه گاه چند صفحه اي در مورد كشاورزي و زمين هاي زراعي و بيل زدن مرتضي توضيح داده است، البته امتياز خواندن رمان اين است كه خواننده مي‌تواند اين توصيفات زياد را با ورق زدن پشت سر بگذارد و به داستان اصلي برسد اما پاي تلويزيون امكان اين عمل وجود ندارد.

گره‌ها و نقاط بحران داستان بيننده را دچار چالش به دليل مواجهه با يك اتفاق دور از انتظار نمي كند چرا كه تم بي وفايي و خيانت نكته اي است كه مي شود به راحتي از ابتداي داستان حدس زد.

ما هم مانند شما منتظر ادامه داستان خواهيم بود ...

پربازدیدترین آخرین اخبار