سهم سرانه کتاب‌های دانشگاهی در کتابخانه‌ها افزایش یابد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۵۰۵۲

سهم سرانه کتاب‌های دانشگاهی در کتابخانه‌ها افزایش یابد

دبیر نوزدهمین دوره هفته کتاب گفت: سهم سرانه کتاب‌های دانشگاهی در کتابخانه‌های عمومی و تخصصی باید به میزان قابل توجهی افزایش یابد.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، محمد الهیاری، دبیر نوزدهمین دوره هفته کتاب در مورد برگزاری نمایشگاه کتاب دانشگاهی که در اواخر آبان ماه برگزار میشود، گفت: یکی از تلاش هایی که در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان بدنه دولت در حوزه فرهنگی صورت میگیرد این است که سرانه کتاب در کتابخانه های ما افزایش یابد و در کتابخانه های عمومی و تخصصی در مقایسه، بخصوص سهم سرانه کتابهای دانشگاهی می بایست سهم قابل توجهی باشد.

مدیر کل اداره کتاب و کتابخوانی ادامه داد: با افزایش سهم سرانه کتاب های دانشگاهی امیدواریم شاهد این باشیم که کتاب های دانشگاهی هم در کتابخانه های تخصصی و هم در کتابخانه های عمومی به قدری باشد که نیاز تمامی دانشجویان و اساتید را مرتفع نماید.

چهارمین نمایشگاه سالانه کتاب دانشگاهی از 25 تا 30 آبان ماه در بوستان گفتگو برگزار می شود.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار