سینما آزادی، آغازگر نمایش فیلم كوتاه
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۵۱۰۱

سینما آزادی، آغازگر نمایش فیلم كوتاه

سینما آزادی از 16 آبان ماه همزمان با عید سعید قربان میزبان فیلم‌های كوتاه سینمای ایران می‌شود.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، به دنبال اعلام دبیر بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم كوتاه تهران در مراسم اختتامیه این رویداد،  وعده نمایش فیلم كوتاه در سینما آزادی تهران با توافق مدیریت این مجموعه محقق شده و از دوشنبه 16 آبان همزمان با عید سعید قربان، نمایش فیلم كوتاه در سینما آزادی آغاز می‌شود.

نمایش فیلم های كوتاه به طور هفتگی و روزهای دوشنبه از ساعت 16 تا 18 خواهد بود، ضمن این كه استفاده برای عموم علاقه مندان آزاد و به طور رایگان است.

سینما آزادی از سالن های سینمایی متعلق به حوزه هنری سازمان تبلیغات است و به دنبال حمایتی كه از سال گذشته برای نمایش آثار مستند در سینما سپیده (از دیگر سالن های متعلق به حوزه هنری) انجام شد، به نظر می رسد كه پس از سال ها پی گیری و رایزنی درباره معرفی یك متولی برای نمایش فیلم های كوتاه، اكنون این حركت می تواند با ایجاد فضایی برای نمایش عمومی این آثار، نویدی برای خروج از انزوا ورود به فضای عمومی و حرفه ای ترو هم چنین راهگشای فیلم سازان جوان كشورمان باشد.

نمایش آثار فیلم كوتاه از تكرار برگزیدگان جشنواره بیست و هشتم در دو بخش ملی و بین‌الملل آغاز و سپس با برنامه نمایش فیلم كوتاه ادامه می‌یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار