عظمت تفكر بسيجي بايد با هنر به تصوير و با قلم به تحرير كشيده شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۷۶۳۱
وزير كشور در مراسم گراميداشت هفته بسيج:

عظمت تفكر بسيجي بايد با هنر به تصوير و با قلم به تحرير كشيده شود

وزير كشور گفت: عظمتي كه مردم ايران در سايه تفكر بسيجي خلق كرد را بايد هنر به تصوير و قلم به تحرير بكشد.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، مصطفي محمد نجار صبح امروز در مراسم گراميداشت هفته بسيج كه در وزارت كشور برگزار شد، گفت: بسيج يك شجره پويا است آنقدر بالنده است كه هر روز در زمينه هاي مختلف خود را نشان مي دهد.
 
وي افزود: بسيج به يك چشم و چراغ نه تنها در كشور بلكه در منطقه و خاورميانه تبديل شده است.
 
محمدنجار گفت: آقاي چاوز در ونزوئلا از من درباره بسيج سوال كرد؛ زيرا بر اين باور است كه بسيج نيروي اعتقادي است و در همه عرصه ها حضور دارد بنابراين مي توان كارها را به او سپرد.
 
وزير كشور با اشاره به اينكه بسيج بر اساس افكار ژرف امام خميني ايجاد شد، افزود: ايشان نظام طاغوت را به كمك مردم برچيد و نظام جمهوري اسلامي را به پا كرد و پايه هاي اين نظام را از جمله مجلس، قانون اساسي، بسيج سازندگي، سپاه و… را پايه گذاري نمود كه امروز آثار خير آن را مي بينيم.
 
وي ادامه داد: امروز جوانان حزب الله لبنان در مقابل رژيم صهيونيستي كه خود را قدرت پنجم دنيا مي داند و مدعي شكست ناپذيري است با تفكر بسيجي و شيوه و نوع مقابله بسيجي هيمنه و هيبت او را در هم مي شكند كه اين در بين فلسيطني ها و نيز جوانان غزه در مقاومت 23 روزه نيز به چشم مي خورد.
 
محمدنجار ادامه داد: ‌سنگ بنايي كه امام خميني آن را گذاشت و نهالي كه كاشت امروز به درخت تنومندي در انقلاب تبديل شده كه اين گونه بالنده گرديده است.
 
وزير كشور افزود: بسيج يك نيروي اعتقادي است كه هر جا انقلاب به آن نياز داشته باشد، حضور دارد؛ يك روز در عرصه دفاع، يك روز در عرصه جهاد و يك روز در عرصه علم، صنعت و كشاورزي و خدمت به محرومين.
 
وي گفت: بالاترين تجربه بسيج دفاع مقدس بود، در آن روزها دشمنان ما فهميدند كه امام چه كرده و مغزهاي متفكر پشت پرده آنان پي بردند كه اين نظام باعث فروپاشي شرق و غرب مي شود، از اين رو تصميم گرفتند تا قوي ترين نيروي زميني منطقه يعني عراق را با دلارهاي خود و سربازاني كه در اختيار آنها قرار مي دادند تجهيز كرده و جنگ تحميلي را رقم بزنند.
 
محمدنجار به اقدامات اشغالگرانه آمريكا اشاره كرد و گفت:‌ به خاك عراق و افغانستان و كشورهاي ديگر منطقه حمله كرده اما بعد از مدتي امروز شاهد آن هستيم كه با خاري و زبوني از آن خارج مي شوند اما انقلاب اسلامي در عرصه هاي مختلف نقش خود را بازي كرده و به كشورهاي جهان نيز صادر شده است؛ زيرا اين وعده الهي است.
 
وزير كشور گفت: اين انقلاب نور الهي است و همه حركت هايي كه از سوي دشمنان تا به امروز عليه اين انقلاب صورت گرفته نشان مي دهد كه انقلاب اسلامي ايران قوي و بزرگ شده است.
 
وي گفت: ملت ايران با ولايت مداري، تقوا، اعتقاد به ارزش ها، تلاش و تفكر بسيجي اين موانع را پشت سر گذاشته است.
 
محمدنجار به اقدامات بي اثر و تكراري كشورهاي غربي اشاره و تصريح كرد: مطالب تكراري كه آمريكا و حكام وابسته به آن به صورت قطعنامه عليه ايران تصويب و صادر مي كنند مطالبي فرمايشي است؛ آنها دنبال اين هستند كه عمليات رواني ايجاد كنند.
 
وزير كشور گفت: آنها خود مردم را شقه مي كنند به طوري كه نمونه آن را در وال استريت ديگر كشورهاي اروپايي مثل ايتاليا، ‌فرانسه و غيره كه مدام در حال تغيير نخست وزير هستند، مي بينيم.
 
وي گفت: كشورهاي غربي با دو چالش بزرگ رو به رو هستند اولي انقلاب هاي پي در پي اي كه در منطقه صورت مي گيرد و دومي مشكلات اقتصادي بزرگ كه مي خواهند براي فرافكني ماجرا توپ را به زمين ديگران انداخته و خود را از آن مبرا كنند اما غافل از اينكه مردم ايران هوشمند هستند.
 
محمدنجار در ادامه با اشاره به انتخابات آتي مجلس شوراي اسلامي گفت: ما به سمت انتخابات مي رويم؛ انتخابات يك نقطه اقتدار جمهوري اسلامي است.
 
وزير كشور افزود: جمهوريت اين نظام در گروي مشاركت مردم است و ما تقريبا پس از انقلاب تا كنون هر سال يك انتخابات برگزار كرديم و علي رغم فشارهايي كه از سوي كشورهاي غربي وارد مي شد مردم پاي صندوق هاي راي آمدند و نظام را در اختيار خود اداره كردند.
 
وي ادامه داد: تفكر بسيجي يك روز در ميدان سخت به دشمن تودهني مي زند و يك روز در عرصه جنگ نرم به دشمن تودهني مي زند.
 
محمدنجار ادامه داد: عظمتي كه مردم ايران در سايه تفكر بسيجي خلق كردند را هنر بايد به تصوير و قلم بايد به تحرير بكشد.
 
وزير كشور با اشاره به اينكه بسيج ماهيت چند كاركردي دارد، گفت: لشكر بسيجي كه از تمام اقشار در آن حضور دارند مشابه لشكر امام حسين (ع) ‌در كربلا است كه با اعتقاد و علم و تفكر ايستاد و جاوداني شد.
 
وي تصريح كرد: وظيفه ما اين است كه ميراث گرانبهاي شهيدانمان را حفظ كرده و آن را بالنده تر كنيم و اگر كوتاهي كنيم خيانت كرديم.
 
محمدنجار به پيشرفت هاي عيني اشاره و تاكيد كرد:‌ پيشرفت هاي مختلفي كه جوانان ما در عرصه هاي مختلف از جمله نانوتكنولوژي، هسته اي، هوافضا و… كسب كردند برگرفته از علم بومي است كه جوانان متخصص داخلي به آن دست يافتند.
 
وزير كشور خاطرنشان كرد: اگر چه غرب نيز به اين امكانات دست يافته اما ما در طول زمان كوتاهي توانستيم اين نتايج را حاصل كنيم كه اين ناشي از عنايت خدا و توكل و اتحاد ملت است.
 
وي ترور فيزيكي دانشمندان ايراني را نشان از ضعف كشورهاي غربي دانست و گفت: دانشمندان ما را ترور فيزيكي مي كنند و تصور مي كنند كه مي توانند جلوي حركت ناب انقلاب را بگيرند اما نمي دانند كه با اين كار اين مسير را بيمه مي كنند.
 
محمدنجار افزود: دشمن قصد دارد اقدامات دولت خدمت گذار را كه با تفكر بسيجي در راستاي پياده سازي عدالت است، سياه نمايي كند؛ اما بايد در انتخاباتي كه پيش رو داريم بدون در نظر گرفتن اين سياه نمايي ها آرامش را حفظ كرده و از اين فضاي آرامش مراقبت كنيم و در عين حال شور و شعف مردم در انتخابات را فراهم نماييم.
 
وزير كشور گفت: انتخابات يك امتحان است و ما بايد با استفاده از تجربيات قبلي انتخاباتي را برگزار كنيم كه به مراتب بهتر از انتخابات قبل باشد؛ صرف نظر از اينكه چه كسي مي آيد و چه كسي مي رود همه چيز بايد بر اساس مهر قانون انجام شود.
 
وي گفت: امسال براي اولين بار 10 درصد انتخابات رايانه اي برگزار مي شود كه البته در شعبي كه انتخاباتي به صورت رايانه اي برگزار نمي شود نيز 90 درصد عمده عملكرد به صورت رايانه اي و خودكار خواهد بود.
 
محمدنجار به ديگر اقدامات انجام شده از سوي وزارت كشور در آستانه انتخابات اشاره و تصريح كرد: اقدامات خوبي در زمينه آموزش و تربيت مربيان انجام شده و نيز همايش استانداران، فرمانداران و مديران IT برگزار شده است.
پربازدیدترین آخرین اخبار