کد خبر:۱۶۰۰۰۴
یک مدرس حوزه و دانشگاه:

انگلیس اداره شبکه‌های «من و تو» و BBC فارسی را به دست بهائی‌ها سپرده است

یک مدرس حوزه و دانشگاه گفت: دولت انگلیس اداره شبکه‌های «من و تو» و BBC  فارسی را به دست بهائی‌ها سپرده است، چراکه بهائیت فرهنگ جدایی مردم از مراجع را تبلیغ می‌کند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، حجت الاسلام قائمی دیروز در نشست کرسی های آزاد اندیشی با موضوع تجزیه و تحلیل شبکه های ماهواره ای در دانشگاه پیام نور رودان، علت اینکه چرا انگلیس اداره شبکه های «من و تو» و BBC فارسی را مستقیما به دست سلطنت طلب ها نمی دهند، اظهار داشت: دولت انگلیس اداره این شبکه را به بهائی ها سپرده، چراکه بهائیت فرهنگ جدایی مردم از مراجع را تبلیغ می کند.
 
وي اظهار داشت: شبکه هاي «من و تو» در سال 89 توسط کیوان و مرجان عباسی با بودجه 40 میلیون دلاری انگلیس شکل گرفت و اداره آن نیز توسط یهود براي اینکه جدایی مردم از مراجع را تبلیغ می کند، انجام می گیرد.
 
این مدرس دانشگاه های قم تصریح کرد: اینکه ماهواره بد است، صحيح نمي باشد، چراکه هم شبکه های خوب داریم هم شبکه های بد، طرح جمع آوری ماهواره ها نيز کار خوبی نیست، چراكه این جنگ فرهنگی است و جواب فرهنگی هم باید داشته باشد.
 
قائمی عنوان کرد: در سال 84 همزمان با انتخابات نهم ریاست جمهوری تعداد شبکه های فارسی زبان 14 شبکه بود، در حالی که امروز با شکست این شبکه های ماهواره ای تعداد آنها در این دوره به هفت شبکه کاهش یافته است.
 
وي گفت: با آغاز دور جدیدی از راه اندازی شبکه های ماهواره اي با محوریت شبهه افکنی و آزادی بیان و اندیشه مثل رنگارنگ و BBC فارسی، این شبکه ها به طور زنده با مخاطبان شان تماس می گرفتند و سوال و جواب می پرسیدند، ایرانی ها هم فرصت را غنیمت شمردند و سلاح آنها را علیه خودشان استفاده کردند.
 
این مدرس دانشگاه های قم ادامه داد: در همین پرسش و پاسخ ها مردم آبروی آنها را می بردند؛ وقتی که دیدند این راه هم جواب نمی دهد پخش زنده را کنار گذاشتند و فقط صداهای ضبط شده را پخش می کردند و از این به بعد بود که فیلم و سریال ها روی كار آمدند.
 
سریال های فارسی 1 به شدت دارای سکس گفتاری است
 
حجت الاسلام قائمی فیلم ها و سریال هاي شبكه فارسی 1را به شدت دارای سکس گفتاری دانست و گفت: این شبکه ها که هدف را بی مرزی فرهنگی اعلام کرده اند، در واقع هدف اصلی آنها گروه هدف زنان، جوانان و مادران است و صادرات فرهنگ غرب، القای عقب ماندگی، روابط آزاد قبل از ازدواج، تخریب حجاب و ترویج شیطان پرستی نيز از ديگر اهداف اين شبكه هاست.
 
در این نشست هاشمیه صفری، یکی از دانشجویان دانشگاه پیام نور رودان به عنوان موافق راه اندازی شبکه های ماهوره ای تصريح كرد: من با ماهواره موافق هستم چون برنامه های تلویزیون تنوع و شادابی ندارد و نیاز مرا برطرف نمی سازد.
 
وی ادامه داد: اگر از 8 صبح بخواهم فوتبال نگاه کنم شبکه تخصصی در این خصوص وجود ندارد ولی ماهواره به راحتی این امکان را به من می دهد!
 
صفری عنوان کرد: اخبار شبکه های ایران سانسور شده و واقعیت نیست؛ ایران خیلی دیر به این فکر افتاد که پیشگیری کند، چرا الان که ماهواره در همه خانه ها وجود دارد باید به این فکر بیفتد که چیزی جایگزین آن کند، ضمنا چند شبکه با چارچوب محدود می تواند جای ماهواره با آن همه لذت و تنوع را بگیرد؟
 
مرضیه زاهدی، مخالف ماهواره نیز گفت: اين حرف تا حدودی درست است، اما اكنون گیرنده وارد بازار شده و روز به روز بر تعداد شبکه های تخصصی افزوده می شود.
 
وي تصريح كرد: درست است که ایران دیر اقدام کرد ولی باید دلایل این تعویق را هم بررسی کنیم که چه عواملی باعث شد با وقفه طولانی پیشگیری ها را شروع کنیم.
 
زاهدي در پایان خاطرنشان کرد: همانطور که ائمه (ع) نيز فرموده اند باید خبری که از جانب دشمن به دست ما می رسد را با تحقیق و بررسی قبول کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار