جابجايي در عرصه ورزش خطر نفوذ جريان انحرافي را نشان مي‌دهد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۰۹۱۴
يحيي‌زاده در گفت‌وگو با «خبرگزاري دانشجو»:

جابجايي در عرصه ورزش خطر نفوذ جريان انحرافي را نشان مي‌دهد

عضو فراكسيون ورزش مجلس با اشاره به اينكه برخي جابجايي‌ها در عرصه ورزش ما را نگران نفوذ جريان انحرافي در عرصه ورزش كرده است، گفت: جابه‌جايي روساي فدراسيون‌ها در آستانه برگزاري المپيك لندن به مصلحت عرصه ورزش كشور نيست.
يحيي‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با بيان اين مطلب كه سه‌شنبه اين هفته وزير ورزش در كميسيون فرهنگي جهت پاسخ به سوالات نمايندگان حضور مي يابد، گفت: پيش از شروع تعطيلات يك هفته‌اي مجلس قرار بر آن بود كه وزير در مجلس حضور يابد، اما به جهت آنكه معاون وي نماينده سوال كننده را قانع كرد، اين امر رخ نداد. در حال حاضر نيز حضور ايشان در كميسيون در خصوص برخي مسائل و مشكلات عرصه ورزش ضرورت دارد.

وي با اشاره به اينكه اشكالاتي در انتخاب هيئت مديره دو باشگاه ورزشي وجود دارد، تصريح كرد: برخي موضوعات از جمله تغيير و جابه جايي روساي فدراسيون‌هاي دو ميداني و كشتي موجب نگراني‌هايي در ميان اهالي ورزش شده است.

عضو فراكسيون ورزش مجلس ادامه داد: در حالي كه شاهد هستيم رئيس فدراسيون كشتي را به دليل مسن بودن و رسيدن به سن بازنشستگي كنار گذاشته‌اند، اما فرد ديگري را با همين مشخصات به عنوان سرپرست انتخاب كرده‌اند كه همه اين موارد نگراني‌ها و مشكلاتي را در عرصه ورزش كشور ايجاد كرده است؛ لذا در خصوص اين موضوعات وزير ورزش بايد پاسخگو باشد.

يحيي‌زاده با بيان اين مطلب كه روساي فدراسيون‌هاي جابه جا شده براي المپيك لندن كه بيش از حدود هشت ماه زمان تا برگزاري آن باقي نيست، برنامه داشتند، تصريح كرد: جابه جايي روساي فدراسيون‌ها و برعهده گرفتن مسئوليت اين فدراسيون‌ها توسط افراد ديگر ما را با مشكلاتي مواجه خواهد كرد؛ چرا كه جابه جايي‌هاي مديريتي فاصله و گسستي را ايجاد مي كند كه در فرصت باقيمانده تا المپيك چندان به مصلحت نيست.

وي با تاكيد بر اينكه نظر اكثريت مجلس اين است كه شرايط و زمان كنوني فرصت مناسبي براي تغيير مديران فدراسيون‌ها نيست، گفت: نكته حائز اهميت آنكه مسئولين فدراسيون‌هاي كشتي و دوميداني در سابقه فعاليت‌هاي خود موفقيت‌هاي خوبي را به دست آورده‌اند كه اين موفقيت‌ها در المپيك تاثيرگذار خواهد بود.

عضو فراكسيون ورزش مجلس با اشاره به اينكه روساي فدراسيون‌ها براي المپيك، برنامه داشتند و بركناري يك‌باره آنها تمامي برنامه ريزي‌ها و اجراي آن را به هم خواهد زد، تصريح كرد: عده‌اي معتقدند جابه جايي‌هاي رخ داده در ورزش از سوي جريان انحرافي و نفوذ آنان در عرصه ورزش است.

يحيي‌زاده  وزير ورزش را فردي سالم دانست و افزود: جابه جايي‌هاي صورت گرفته در عرصه ورزش و گزينه‌هاي مطرح شده، خطر نفوذ جريان انحرافي را بيشتر كرده و اميدواريم وزير ورزش با حضور در كميسيون به اين نگراني‌ها پاسخ دهد.

وي ادامه داد: مجلس اقدامات نظارتي در اين خصوص انجام داده و موارد را گوشزد كرده است و همچنان از طريق سوال از وزير موارد را پيگيري مي كند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار