کد خبر:۱۶۱۰۳۴
وقتي مردودين فتنه هم براي تخريب جبهه پايداري زبان باز مي كنند
تاج زاده تشکیلدهندگان جبهه پایداری را همان همفکران سعید امامی دانست كه تمام تلاششان جاری و ساری كردن تفکر سعید امامی در تمام ارکان حکومت است و گفت: امروز جای اصلاحات و خاتمی خالی است تا ایران الگوی جهان اسلام باشد!
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با گذشت چند ماه از اعلام موجودیت جبهه پایداری انقلاب اسلامی، مواضع اتخاذ شده توسط موافقان و مخالفان آن روز به روز شفافتر می شود.
در همین رابطه، معاون سیاسی وزارت کشور دولت خاتمی در مصاحبه با یک سایت ضد انقلاب، ضمن زیر سوال بردن انتخابات آینده، به تخطئه جبهه پایداری پرداخت.
سیدمصطفی تاج زاده در بخشی از این مصاحبه اظهار داشت: «جای تأسف است که امروز جای اصلاحات و خاتمی خالی است تا ایران، الگوی جهان اسلام باشد!»
وی همچنین تاکید کرد: برگزاری انتخابات بدون تحقق شروط خاتمی، «فرمایشی»، «رسوا» و «همراه با عدم شرکت قشرهای وسیع مردم» خواهد بود.
رئیس ستاد انتخابات دولت اصلاحات سپس در پاسخ به سوالی در ارتباط با جبهه پایداری گفت: «تشکیل دهندگان جبهه پایداری در واقع همان همفکران سعید امامی هستند و تمام تلاششان هم این است که تفکر سعید امامی در تمام ارکان حکومت جاری و ساری شود!»
لازم به ذكر است، جریان فتنه 88 تنها گروهی نیست که در ماه های اخیر به تخریب جبهه پایداری می پردازد؛ برخی چهره های شاخص اصولگرا که بعضاً در کمیته وحدت اصولگرایان نیز عضویت دارند، اخیراً با اتهام های مختلف جبهه پایداری را مورد حمله قرار داده اند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰