پزشكيان در گفتوگو با «خبرگزاري دانشجو»:
درگير شدن نمايندگان در نامهنگاري براي دانشگاه آزاد درست نيست
عضو فراكسيون اقليت مجلس با بيان اينكه درگير شدن نمايندگان مجلس در نامهنگاري براي دانشگاه آزاد درست نيست، گفت: حاكم شدن مقررات در دانشگاه آزاد منجر به شفافيت عملكرد مسئولان اين نهاد آموزشي و راحتي كار مردم خواهد شد.
مسعود پزشكيان در گفتوگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به اينكه تا كنون از تسهيلات دانشگاه آزاد استفاده نکردهام، گفت: يكي از پسرانم در مقطع ليسانس دانشجوي دانشگاه آزاد بود كه در آن زمان بنده نماينده نبودم، بنابراين تسهيلاتي شامل حال خانواده و خودم نشده است.
وي با بيان اينكه هر فردي چه از تهران و چه از حوزه انتخابيه ام در تبريز نامه اي در خصوص دانشگاه آزاد لازم داشته، آن را تهيه كرده ام، افزود: ارتباط و عملكرد رابطان دانشگاه آزاد با نمايندگان مجلس خوب است؛ البته اين به منزله پاسخ مثبت دادن به همه نامههاي نوشته شده نيست، اما آنچه اهميت دارد اين است كه پاسخهای منفي نيز محترمانه بوده است.
عضو فراكسيون اقليت مجلس با اشاره به اينكه شيوه نامه نگاري نمايندگان مجلس با مسئولان دانشگاه آزاد درست نيست، گفت: البته نبايد سيستم دانشگاه آزاد را به خاطر يك يا چند اشكال زير سوال ببريم.
پزشكيان ادامه داد: حاكم شدن مقررات در دانشگاه آزاد بهتر از نامه نگاري است.
وي با اشاره به اينكه با حاكم شدن چارچوب خاص در دانشگاه آزاد هم كار دانشگاه راحت خواهد شد و هم كار مردم شفافتر ميشود، تصريح كرد: دانشگاه آزاد بايد به سمت چارچوبی مشخص و ضابطهمند حركت كند تا ديگر نمايندگان درگير نامه نگاري براي نقل و انتقال دانشجويان و شهريه آنها نشوند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰