کد خبر:۱۶۲۶۰۹
شروع دوباره درگيري در قاهره و انتقادات از شوراي نظامي مصر
منابع خبري ميگويند: با وجود انتقادها از شوراي نظامي مصر درگيري ميان معترضان و نيروهاي امنيتي مصر در ساعات آغازين امروز سه شنبه از سرگرفته شد.
به گزارش خبرنگار حوزه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از بي بي سي، در ساعات آغازين امروز سه شنبه درگيري ميان معترضان و نيروهاي امنيتي مصر در ميدان التحرير قاهره از سر گرفته شده و منجر به بسته شدن خيابان هاي اطراف التحرير شد.
گزارش هاي رسيده حاكي از وقوع درگيري ميان نيروهاي ارتش مصر و نيروهاي امنيتي با معترضان است كه منجر به متشنچ شدن اوضاع در ميدان التحرير شد.
گفته مي شود اين درگيري ها تعدادي كشته و زخمي بر جاي گذاشته اند.
درگيري ها در قاهره كه درپي اعتراض به شوراي نظامي به وقوع پيوسته است طي چهار روز گذشته 13 كشته و صدها زخمي به دنبال داشته است.
درحالي كه شوراي نظامي مي گويد كه در برخورد با معترضين به خشونت متوسل نشده است، بسياري از فعالان و سياسيون مصري مسئوليت وقوع خشونت ها را متوجه شوراي نظامي مي دانند.
تعداد زيادي از اين فعالان و سياسيون مصري از شب گذشته اعلام كرده اند كه در اعتراض به شوراي نظامي و درخواست براي انتقال قدرت به دولت مردمي اعتصاب كرده و اقدام به تحصن در مقابل دادگاه عالي مصر كرده اند.
منتقدان شوراي نظامي معتقدند نقض حقوق مردم از سوي اين شورا باعث ادامه بحران و درگيري ميان مردم و نيروهاي امنيتي خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰