هدف از فرستادن هيئت‌هاي خارجي به بحرين حمايت از آل‌خليفه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۲۶۲۵
معترضان بحريني:

هدف از فرستادن هيئت‌هاي خارجي به بحرين حمايت از آل‌خليفه است

معترضان بحريني با اشاره به ديدار هيئت‌هاي حقوق بشري خارجي از بحرين مي‌گويند: حضور نمايندگان خارجي، بويژه نمايندگان آمريكايي و انگليسي در بحرين براي حمايت از آل‌خليفه است.
به گزارش خبرنگار حوزه بين‌الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از العالم، سعيد الشهابي، دبيركل جنبش آزادگان بحريني مي گويد كه هدف از فرستادن هيئت هاي حقوق بشري خارجي، بويژه نمايندگان آمريكايي و انگليسي  براي ديدار از بحرين حمايت از حكومت آل خليفه است.

الشهابي در گفت و گو با شبكه خبري العالم گفت: ورود نمايندگان بين المللي به بحرين بعد از آن صورت گرفت كه نيروهاي اشغالگر سعودي در برابر مردم بحرين شكست خورده و انقلاب بحرين با عزمي دوباره به حيات خود ادامه داده و به ايفاي نقش در معادلات منطقه اي پرداخت.

وي با اشاره به اينكه هيئت هاي خارجي براي جلوگيري از سقوط حكومت آل خليفه به بحرين آمده اند، گفت: سقوط حكومت آل خليفه  از زماني كه به نيروهاي اشغالگر سعودي اجازه ورود به كشور و سركوب مردم خود را داد، شروع شده؛ چرا كه آل خليفه ديگر مشروعيت قانوني و اخلاقي براي بقا در حكومت را ندارد.

دبيركل جنبش آزادگان بحريني همچنين تصريح كرد: هدف از فرستادن هيئت هاي نظارت بر حقوق بشر به بحرين اين است كه جرم ها و جناياتي كه آل خليفه مرتكب شده است از حافظه مردم پاك شود، اما خواسته اساسي مردم كناره گيري حكومت آل خليفه از قدرت است.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار