مجلس واكنشي تند به اقدام اوباما نشان خواهد داد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۴۹۶۸
كرمي راد در گفت‌وگو با «خبرگزاري دانشجو»:

مجلس واكنشي تند به اقدام اوباما نشان خواهد داد

عضو هيئت رئيسه كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با اشاره به اينكه ايران در برابر هر اقدام تهديدآميز آمريكا مقابله به مثل شايسته‌اي داشته است، گفت: مجلس به طور قطع پس از آغاز به كار نسبت به اقدام اوباما واكنش تندي نشان مي‌دهد.
محمد كرمي‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، گفت: اوباما هيمنه و هيبت استكبار جهاني را كه در راس آن آمريكا قرار دارد را با امضاي تحريم بانك مركزي ايران، فرو ريخت.
 
عضو هيئت رئيسه كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس ادامه داد: هرچند اوباما در دوره رياست جمهوري خود هر ساله طرح تحريمي را عليه ايران امضاء كرده است، اما در هيچ كدام از اين تحريم‌ها نتوانسته است نتايج مورد نظر خود را به دست آورد.
 
وي با تاكيد بر اينكه در حالي كه شاهد افزايش تهديدها و تحريم‌ها عليه ايران هستند، ايران بزرگترين رزمايش دريايي را به رخ جهانيان كشيد، گفت: ايران با اين رزمايش نشان داد كه ديگر آن زمان سپري شده كه براي فشنگ كلاشينكف و سيم خاردار محتاج آنان بوديم بلكه امروز با خودكفايي و اقتدار به مدرن‌ترين تجهيزات نظامي دست يافته‌ايم.
 
كرمي راد با اشاره به اينكه ايران در تمامي ابعاد آمادگي خود را به منصه ظهور رسانده است، افزود: همانطور كه امام(ره) فرمودند: «آمريكا هيچ غلطي نمي‌تواند بكند» و حتي با تحريم بانك مركزي كاري از پيش نخواهد برد.
 
نماينده كرمانشاه با اشاره به اينكه مرگ سياسي آمريكا در جنوب فرا رسيده است، تصريح كرد: آمريكا شكست بزرگي در برابر اراده پولادين ملت ايران خورده است.
 
وي با اشاره به وعده جرج بوش پسر مبني بر اينكه پس از حمله به عراق و افغانستان نوبت ايران فراخواهد رسيد، گفت:آمريكا قصد داشت خاورميانه را به حيات خلوت خود تبديل كند كه ايران مانع تعبير اين خواب آنان شده است.
 
عضو هيئت رئيسه كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس تصريح كرد: به طور قطع هفته آينده با آغاز به كار مجلس، به اقدام سخيف آمريكا واكنش نشان خواهيم داد.
 
اين نماينده مجلس با اشاره به مقابله به مثل ايران در برابر تحريم‌ها و تهديدهاي آمريكا گفت: همانطور كه آمريكا شخصيت‌هاي ما را تحريم كرد و تبليغات رواني عليه ما راه انداخت، ما نيز شخصيت‌ها و جنگ رواني عليه آنان ايجاد كرده‌ايم؛ لذا در برابر اقدامات اوباما نيز واكنش شايسته خواهيم داشت. 
پربازدیدترین آخرین اخبار