کد خبر:۱۶۶۸۱۹
ترس ناوهاي آمريكايي از قايقهاي تندرو ايراني
مقامات نظامي آمريكايي اعلام كردند كه حضور چند قايق تندرو ايراني طي هفته گذشته در اطراف يكي از ناوهاي نظامي كشورشان در خليج فارس باعث نگراني و ترس آن ها شده است.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری رويترز، با افزايش تنش در منطقه خليج فارس و انتشار خبرهايي در مورد احتمال بسته شدن تنگه هرمز، مقامات نظامي آمريكاي از حركت چند قايق تند رو ايراني در اطراف ناوهاي آمريكايي ابراز نگراني كرده اند.
گفته مي شود یک مقام ارشد وزارت دفاع آمریکا اعلام كرده كه قایق های تندروی ایرانی اخیرا به گفته وي مزاحمت هایی را برای ناوهای آمریکایی در خلیج فارس بوجود آورده اند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، هفته گذشته، سه قایق تندروی ایرانی، به سرعت به ناو آمریکایی «نیو اورلئان» در تنگه هرمز نزدیک شدند و تا فاصله ۵۰۰ متری آن پیش رفتند. همچنین یک قایق تندرو ایرانی، در نزدیکی سواحل کویت، به یک ناو آمریکائی نزدیک شد.
اما زماني كه نيروهاي آمريكايي به حالت آماده باش قرار گرفته و منتظر دريافت دستورات از مقامات بالاتر براي واكنش بودند، قايق هاي ايراني از محل دور شدند.
به نظر ميرسد وحشت مقامات نظامي آمريكايي از حضور قايق هاي تندرو در اطراف ناوهايشان ، ترس از حملات احتمالي و يا انتحاري توسط اين قايق هاست.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰