ترور دانشمندان ايران نمايش عيني تضاد عملكردي غرب و آمريكاست
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۶۹۹۵
كرمي در گفت‌وگو با «خبرگزاري دانشجو»:

ترور دانشمندان ايران نمايش عيني تضاد عملكردي غرب و آمريكاست

رئيس كميته دفاعي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس گفت: ترور دانشمندان هسته‌اي نمايش عینی از تضاد عملكردي غرب و آمريكا و رفتار منافقانه آنان در خصوص حقوق بشر و مبارزه با تروريسم است.
غلامرضا كرمي در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس «خبرگزاري دانشجو»، با بيان اين مطلب كه ترور دانشمندان هسته اي از طريق كدهايي است كه آمريكا و غرب به سرويس هاي جاسوسي داده اند، گفت: اقدامات تروريستي صورت گرفته در خصوص دانشمندان هسته اي كاملا گوياي اين واقعيت است كه اين گونه اقدامات كاملا با هدايت و بودجه غرب و آمريكا انجام مي‌شود.

وي با اشاره به اينكه اقدامات تروريستي عليه دانشمندان ايران نمايش تضاد عملكردي غرب و آمريكا در خصوص ادعايشان در دفاع از حقوق بشر و مبارزه با تروريسم است، گفت: غرب و آمريكا با اقدامات خود نشان دادند كه عملكرد دوگانه‌‌اي را اتخاذ كرده‌اند؛ زيرا از سويی سازمان هاي عريض و طويل حقوق بشر راه مي‌اندازند و از سوي ديگر دستور به ترور مي دهند.

عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با بيان اينكه نمونه رفتار منافقانه غرب را در خصوص سكينه آشتياني مي‌‌توانيم به عينه مشاهده كنيم، افزود: در خصوص حكم اعدام اين فرد قاتل كه با تباني شوهرش را به قتل مي رساند، شاهديم غرب و آمريكا در رده سران و رهبرانشان به حمايت از اين فرد جنايتكار برمي‌خيزند؛ اما دستور به ترور دانشمندان هسته اي ايران مي‌دهند.

کرمی با اشاره به اينكه اين تضاد دو گانه غرب و آمريكا در موضعه‌گيري شان عليه جمهوري اسلامي ايران را طي سه دهه گذشته مي‌توانيم مشاهده كنيم، افزود: ما همواره از اقدامات تروريستي غرب و از بين رفتن شخصيت هاي علمي و مذهبي خود آْسيب ديده ايم، اما تنها ايستادگي و پافشاري و اقتدارمان در توسعه علم و فناوري ما را در عرصه جهاني بيش از گذشته موفق كرده و همين باعث حسد و بغض و كينه دشمنان انقلاب اسلامي شده است.

وی تأكيد كرد: عدم توانايي غرب و آمريكا در رسيدن به اهدافشان از جمله تحريم‌هاي اقتصادي و جنگ تحميلي منجر به آن شده كه روش شكست خورده خود در دهه 60 را كه ترور شخصيت‌هاي انقلابي توسط منافقان بود، بار ديگر در دهه 90 تكرار كنند.

عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس افزود: از همين ابتدا اقدام تروريستي آنان محكوم به شكست است، همان طور كه اهداف گذشته شان نيز با شكست مواجه شد.

كرمي اقدام مقامات جمهوري اسلامي ايران را در وهله اول افشاگري عليه غرب و آمريكا در راستاي اقدامات تروريستي آنان برشمرد و افزود: تقويت حفاظت فيزيكي دانشمندان و همچنين حفاظت از مرزها و تأمين امنيت از جمله اقدامات جمهوري اسلامي ايران در برابر اقدامات تروريستي است.

وي اضافه كرد: همه مردم ايران بايد با جديت هر حركت مشكوكي را شناسايي و آن را به مسئولان امنيتي و اطلاعاتي گزارش دهند.

عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس بيان داشت‌: تقويت بنيه علمي، حمايت از سرمايه‌هاي علمي و محكم و پابرجا بودن در تحقق خواسته ها و اهداف انقلاب اسلامي مهم‌ترين ابزار و عامل دفاعي ايران در برابر توطئه دشمنان است. 
پربازدیدترین آخرین اخبار