کد خبر:۱۶۸۵۰۵
اولين همايش داستان كوتاه ايران/
حسین فتاحی: بررسی روند ادبیات داستانی کشور راه را برای ادامه مسیر هموار میکند
حسین فتاحی، نويسنده گفت: اگر همایش داستان کوتاه بتواند ادبیات داستانی کشور را در سالهای گذشته به خوبی بررسی کند و به نگاهی جامع درباره آن برسد؛ راه را برای ادامه مسیر هموار خواهیم کرد.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، فتاحی گفت: در کشور باید فضاهای فرهنگی و ادبی بیشتر شوند تا نویسندگان بتوانند در فضایی مناسب و حرفهای فعالیت کنند.
وی ادامه داد: این فضاها با برگزاری همایشها و جشنوارهها به وجود میآیند؛ در نتیجه برگزاری هرگونه همایش و سمیناری میتواند هم از لحاظ تئوری برای ادبیات کشور مفید باشد و هم به طور کلی وضعیت ادبیات داستانی کشور را به رشد و بالندگی برساند.
وی دیدگاه پژوهشی و کارشناسانه در این همایش را یکی از شروط موفقیت آن خواند و افزود: اگر بتوانیم ادبیات داستانی کشور را در سالهای گذشته به خوبی بررسی کنیم و به نگاهی جامع درباره آن برسیم؛ راه را برای ادامه این مسیر هموارتر میکنیم و اتفاق خوبی را در حوزه ادبیات رقم میزنیم. برای رسیدن به این نگاه جامع لازم است از نظرات پژوهشگران و کارشناسان ادبیات کمک بگیریم و این مسئولیت را به آنها واگذار کنیم.
این نویسنده تداوم برگزاری این همایش را مفید ارزیابی کرد و گفت: اگر نتیجه این همایش همان نگاه جامع به سیر ادبیات داستانی و داستان کوتاه باشد با برگزاری سالانه آن میتوان روند رشد کیفی آثار را بررسی کرد و کمبودها را برطرف کرد. این اتفاقات فضای خوبی را برای فعالیت نویسندگان پیشکسوت و همینطور جوانان به وجود میآورد.
حسین فتاحی در پایان درباره چگونگی برگزاری این همایش پیشنهاد کرد: برای این که «همایش داستان کوتاه ایران» بتواند با کیفیت خوبی برگزار شود؛ بهتر است برنامه مدونی داشته باشیم تا نویسندگان حرفهای، کارشناسان و پژوهشگران ادبیات کشور بتوانند در آن حضور داشته باشند. حضور این افراد باعث میشود مباحث کارشناسانه و با دقت بررسی شوند تا در نهایت نتیجهای که حاصل میشود مورد اعتماد و قابل قبول باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.