بيانيه جمعيت دفاع از ملت فلسطين در محكوميت حمله اخير رژيم صهيونيستي به غزه
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، متن كامل اين بيانيه به اين شرح است:
با كمال تاسف شاهد تجاوز گسترده و كوركورانه رژيم صهيونيستي به يك ميليون و پانصد هزار نفر فلسطيني ساكن غزه در محاصره دو ساله هستيم، تجاوزي كه در ساعات اوليه آن حدود 140 نفر فلسطيني شهيد و بيش از 200 نفر مجروح شدند.
اين تهاجم جنايتكارانه در حالي انجام ميگيرد كه اسرائيل از مدتها قبل موضوع اين حمله را مطرح ميكرد و روز پنجشنبه نيز كابينه اين رژيم حمله ارتش به غزه را تصويب كرد، با وجود اين مقدمات، متاسفانه جامعه جهاني و دولتهاي منطقه نسبت به اين مساله واكنشي از خود نشان ندادند و حتي وقتي خانم ليوني، وزير امور خارجه رژيم صهيونيستي در قاهره از آمادگي اسرائيل براي اين حمله سخن گفت، دولتهاي عربي واكنشي از خود نشان نداند.
با توجه به تكاپوي دولتهاي عربي براي سازش با اسرائيل در كنار ادبيات تهاجمي اسرائيل به غزه ترديدي وجود ندارد كه رژيمهاي عربي بر ضرورت اين حمله با اسرائيل هم داستان بوده و مساعي آنها جلوگيري از تكرار سناريوي 33 روزه و خيزش موج حمايتي از مقاومت اسلامي لبنان و حزبالله در سراسر جهان اسلامي است، موجي كه چتر حمايتي براي حزبالله ايجاد كرد و عمق استراتژيك حزبالله را از جنوب لبنان و لبنان به سراسر جهان اسلام امتداد داد و در اين ميان رسوايي براي رژيمهاي عربي باقي ماند و بس.
هدف اول اسرائيل از اين تهاجم از بين بردن مقاومت و دولت مقاومت است كه حماس در راس آن قرار دارد و تمام رفتار قبلي اين رژيم و دولتهاي غربي و عربي در همين چارچوب بوده است ولي از آنجا كه تمام برنامههاي قبلي آنها در حذف حماس و دولت و جريان مقاومت به شكست انجاميده اكنون دست به اين تهاجم گسترده زدهاند.
همچنين از آنجا كه ارتش رژيم صهيونيستي در رويارويي مستقيم و زميني با حماس ناتوان است و نگران درج شكستي ديگر در كارنامه اين ارتش است، استفاده از حملات هوايي و حمله كوركورانه به مردم بيدفاع و غيرنظامي غزه را در دستور كار ارتش قرار داده است و آشكارا به نقض همه قوانين بينالمللي پرداخته است.
اين جمعيت ضمن محكوم كردن اين حملات و اعلام همدردي و همراهي و پشتيباني با ملت مظلوم فلسطين و غزه مظلوم، اعلام ميدارد كه رژيمهاي عربي در اين جنايات شريك اسرائيل بوده و مسوولان اين رژيمها بايد منتظر عواقب اين ياوري ظالمان باشند، همچنين از جامعه اسلامي ميخواهد حساسيت منطقه و مظلوميت غزه و ساكنان آن را به خوبي درك كرده و هر اقدامي كه شايسته ميدانند براي حمايت از مظلومان فلسطين و غزه انجام دهند كه امروز غزه به آنان نياز دارد چرا كه فردايي كه رژيم صهيونيستي از مقاومت از غزه آسوده شود، خطر اين رژيم عليه آنان است./انتهاي پيام/