اهداي خون در بين دانشجويان 26 درصد رشد داشته است
دكتر مهتاب مقصودلو در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، با اعلام اين مطلب اظهار داشت: مرحله اوليه طرح دانشجو و اهداي خون از سال گذشته در استان مازندران به اجرا در آمد كه در اين راستا با هماهنگي وزارت علوم فرمهاي ثبت نام به كليه دانشگاههاي استان مازندران ارسال شد.
وي با بيان اينكه بعد از مرحله ثبت نام و اهداي خون دانشجويان شاهد افزايش آمار اهداي خون نسبت به سال قبل در اين استان بوديم، گفت: به دنبال آن هستيم كه با همكاري دانشگاههاي سراسر كشور اين طرح را در تمام دانشگاهها به اجرا در بياوريم.
مديركل آموزش، جذب و ساماندهي سازمان انتقال خون گفت: در 8 ماهه نخست سال جاري 6246 نفر اهداي خون داشتند كه بر طبق آمار اهداي خون در كشور 97 درصددر آقايان و حدود 7/8 درصد در بين خانمها افزايش رشد داشته است.
مقصودلو با اشاره به شروع فصل سرما و كاهش اهداي خون در كشور گفت: هر ساله در اين فصول شاهد كاهش قابل توجه مراجعات به پايگاههاي انتقال خون هستيم كه از عموم هموطنان درخواست ميكنيم كه با اهداي خون خود، سازمان انتقال خون را در ادامه مسير خدمت رساني ياري كنند.
لازم به ذكر است، دانشجويان علاقه مند به شركت در طرح دانشجو و اهداي خون ميتوانند با مراجعه به سايت اطلاع رساني سازمان انتقال خون با شرايط و مقررات آن آشنا شوند./انتهاي پيام/