کد خبر:۱۷۰۰۱۸
انفجار مرگبار در قندهار 7 کشته بر جاي گذاشت
بر اثر انفجار یک خودروي بمبگذاری شده در شهر قندهار در جنوب افغانستان، دستکم پنج مامور پلیس و دو غیرنظامی کشته شدند.
به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از بي. بي. سي، امروز انفجار يك بمب جنوب افغانستان را لرزاند؛ در این انفجار كه در نزدیکی یک پایگاه پلیس در جنوب شهر قندهار روی داد، هفت نفر از جمله پنج مامور پليس و دو غيرنظامي كشته شدند.
مقامات امنیتی می گویند، در این حادثه حدود 19 نفر زخمی شدند.
یکی از شاهدان عینی در قندهار گفت: به دنبال وقوع انفجار، صدای تیراندازی سلاح سبک تا چند دقیقه به گوش مي رسید.
تا كنون هیچ گروهی مسئولیت این بمبگذاری را بر عهده نگرفته است.
گروه طالبان به شکل سنتی در قندهار نفوذ دارند؛ این ولایت، پایگاه اصلی فرماندهی طالبان در زمان حاکمیت این گروه بر افغانستان بود و پس از فروپاشی طالبان در اواخر سال ۲۰۰۱، این گروه کماکان در قندهار و مناطق همجوار آن حضور دارند.
این انفجار در گرماگرم تلاش ها برای آغاز گفت و گوهای صلح با طالبان صورت گرفت.
اين در حالي است كه طالبان به تازگي تلاش هایی را برای گشایش یک نمایندگی در قطر صورت داده و هم اكنون در حال مذاكره با آمريكاست.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰