آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۰۶۵۴

3 واحد طرح توسعه پالایشگاه شازند به بهره‌‌برداری ‌رسید

سه واحد طرح توسعه شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند روز گذشته در هفتمین روز از دهه فجر با حضور معاون وزیر نفت به بهره‌برداری رسید.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اراک، سه واحد طرح توسعه شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند شامل تصفیه نفت سفید، تولید هیدروژن و تصفیه گاز با آمین روز گذشته در هفتمین روز از دهه فجر، با حضور معاون وزیر نفت بهره‌برداری شد.
 
بر پایه این گزارش، با بهره برداری از این طرح ها، روزانه 141 هزار و 500 لیتر بنزین خام به عنوان محصول جانبی تولید می شود.
 
طرح بهینه‌سازی بهبود کیفیت فرآورده‌های نفتی پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند یکی از بزرگ ترین پروژه های نفتی کشور محسوب می شود که با بهره برداری کامل از آن، پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند به بزرگ ترین تولیدکننده بنزین پالایشگاهی در کشور تبديل مي شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار