روایت پدر شهید احمدی روشن از علت مراجعه مصطفی به دکتر ولایتی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۲۶۴۸
اربعين شهيد احمدي روشن در دانشگاه علم‌وصنعت - 1

روایت پدر شهید احمدی روشن از علت مراجعه مصطفی به دکتر ولایتی

پدر شهيد احمدی روشن در مراسم اربعین پسر خود در دانشگاه علم و صنعت گفت: مصطفی با مراجعه به آقاي ولايتي ...
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، پدر شهيد احمدي‌روشن در مراسم اربعين شهادت اين شهيد كه ظهر امروز در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد با ارائه بيوگرافي از مصطفي احمدي روشن گفت: ايشان در سال 58 در شهر همدان و در يك خانواده مذهبي به دنيا آمد و تحصيلات خود را در مقطع ابتدايي و راهنمايي در شهر همدان گذراند و در كنكور سراسري با رتبه 729 در رشته مهندسي شيمي در دانشگاه صنعتي شريف قبول شد.

وي افزود: مصطفي يكي از پايه گذاران بنياد نهج‌البلاغه دانشگاه شريف و معاون بسيج دانشجويي همان دانشگاه بود.

پدر اين شهيد گفت: شهيد احمدي روشن با مراجعه به آقاي ولايتي يك دسترسي اينترنت گرفت تا بتواند صداي مظلومت فلسطين را به گوش مردم آزاديخواه دنيا برساند و من كه پدر ايشان بودم نمي‌دانستم كه چنين كارهايي را انجام مي‌دهد.

احمدي روشن گفت: پس از پايان تحصيلات مصطفي به سايت هسته‌اي نطنز منتقل شد و در حين انجام كار هميشه به هدف فكر مي‌كرد.

وي با بيان خاطره‌اي از زمان فعاليت اين شهيد در سايت هسته اي نطنز گفت: در زمان رياست جمهوري يكي از آقايان كه متأسفانه كلاه مفتي بر سرش رفت و غني سازي اورانيوم را متوقف كرد مصطفي خيلي ناراحت بود و مي گفت وجود ما در نطنز ديگر فايده‌اي ندارد و سايت به گونه‌اي شده است كه حتي ما جرات نمي كنيم فعاليت خاصي را انجام دهيم.

پدر شهيد احمدي روشن در ادامه خاطرنشان كرد: مصطفي 12 شبانه‌روز در سايت هسته‌اي نطنز مشغول به فعاليت بود و فقط يك روز را به تهران مي‌آمد و به مجددا به سايت بر مي‌گشت مدت طولاني همين‌گونه كار مي‌كرد تا اينكه غني سازي سه درصد و 20 درصد به نتيجه رسيد.

احمدي روشن با بيان اينكه مصطفي فعاليت جهاد گونه در انرژي هسته‌اي داشت، گفت: بيشتر دانشجويان از من مي‌خواهند رمز موفقيت مصطفي را به آنها بگويم و رمز موفقيت اصلي مصطفي دعاي پدر و مادر، دعاي خير مردم و سرباز خوب براي رهبر انقلاب بود كه اين يكي از رموز موفقيت ايشان بود.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار