کد خبر:۱۷۲۹۳۹
ذوالنور:

حضور مردم در حکومت دینی به نظام اسلامی مقبولیت می‌بخشد

جانشین سابق نمایندگی ولی فقیه در سپاه با اشاره به اینکه میزان حضور در پای صندوق‌های رای تعیین کننده است، گفت: حضور مردم در حکومت دینی به نظام اسلامی مقبولیت می‌بخشد و مقبولیت این حکومت از طرف خداوند تعیین می‌شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، حجت الاسلام ذوالنور ديروز در همایش انتخابات و حضور حداکثری که در دانشگاه آزاد قم برگزار شد، با تاکید بر اینکه طبق بیانات مقام معظم رهبری مهمترین ویژگی یک نماینده این است که به کانون های قدرت و ثروت متصل نباشد، اظهار داشت: نمایندگانی که در ستادهای انتخاباتی پول بدون حساب خرج می کنند، وابسته به این کانون ها هستند. 
 
وی با اشاره به اینکه نماینده در طول چهار سال خدمتگزاری 94 میلیون تومان پول دریافت می کند، گفت: نامزدهایی که قبل از انتخابات بدون حساب پول خرج می کنند، لیاقت ورود به این عرصه خدمتگزاری را نداشته و مردم باید با بصیرت این افراد را شناسایی كنند.
 
جانشین سابق نمایندگی ولی فقیه در سپاه با اشاره به نحوه برگزاری انتخابات در سایر کشورهای جهان اظهار داشت: نظام اسلامی مراحلی را برای ورود کسانی که مایل به خدمتگزاری از طريق کرسی های نمایندگی مجلس شورای اسلامی هستند، آماده کرده است.
 
ذوالنور در ادامه خاطرنشان کرد: بعد از کش و قوس های فراوان، لیست نهایی نامزهای نمایندگی مجلس از طریق شورای نگهبان اعلام شد که به ازای هر کرسی نمایندگی 11 کاندیدا در عرصه رقابت شرکت می كنند.
 
وی سلایق مختلف نامزدها در این انتخابات را امری طبیعی دانست و تصریح کرد: عده ای از گروه ها شرکت در انتخابات را تحریم کرده بودند، اما به صورت حزبی در انتخابات شرکت کردند.
 
جانشین سابق نمایندگی ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه حضور حداکثری مردم اهمیت زیادی در زمینه های مختلف دارد، گفت: امروز در کشورهای دنیا میزان حضور مردم در پای صندوق های رای به عنوان مشروعیت نظام ها تلقی می شود و در تحلیل های بین المللی اهمیت بالایی را داراست.
 
ذوالنور با اشاره به اینکه جامعه شناسان دوام و بقای نظام سیاسی را به سرمایه های ملی آن جامعه می داند، بیان داشت: یکی از مهمترین سرمایه های ملی یک جامعه نوع نگاه مردم و اعتبار آن نظام در اذهان مردم است که در آراي عمومی و انتخابات جلوه می کند.
 
وي خاطرنشان کرد: ما در نظام اسلامی معتقدیم کسی حق تصرف در امور دیگران را ندارد، مگر اینکه از طرف خداوند حکم داشته باشد.
 
جانشین سابق نمایندگی ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه در دوران غیبت امام زمان (عج) تکلیف اداره حکومت اسلامی بر عهده فقهای جامع الشرایط است، اظهار داشت: تبعیت مردم از فرامین این فقها به عنوان مقبولیت عامه مردم نسبت به حکم خداوند، منجر به تشکیل حکومت اسلامی می شود.
 
ذوالنور اعتقادات حکومت های غربی به خداوند را سکولاریستی دانست و تصریح کرد: در فرهنگ اسلامی مشروعیت حاکمیت از طرف خداوند به بندگان صالح خود اعطا می شود.
 
وی با اشاره به اینکه در نظام های سکولاریستی غربی دین در عرصه زندگی اجتماعی نباید ورود پیدا کند، تاکید کرد: غربی های به خاطر منافع حزبی و گروهی از این اعتقادات دست برداشته و برخلاف آن عمل می کنند.
 
جانشین سابق نمایندگی ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه نماینده اي باید به مجلس برود که ویژگی های عصاره ملت شدن را داشته باشد، تصریح کرد: نماینده باید پایبند به اصول و ارزش های نظام اسلامی باشد تا در مجلس ایجاد چالش نكند.
 
ذوالنور خاطرنشان کرد: شخصی که به عنوان وکلای مردم به مجلس راه پیدا می کند باید فهم، درک، بصیرت و شناخت از مسائل داخل و خارج از کشور را داشته باشند و با شجاعت با این گونه مسائل برخورد كنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار