ايستادگي ايران در برابر حلقه‌هاي مخالف سوريه / برگزاري 4 همايش بين‌المللي بيداري اسلامي در سال آينده
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۳۵۸۰
ولايتي بيان كرد:

ايستادگي ايران در برابر حلقه‌هاي مخالف سوريه / برگزاري 4 همايش بين‌المللي بيداري اسلامي در سال آينده

مشاور عالي رهبر انقلاب در امور بين الملل با حضور در دومين همايش نخبگان فرهنگي سپاه به تشريح اوضاع بين المللي و منطقه اي پرداخت.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، علي‌اكبر ولايتي پيش از ظهر امروز در دومين همايش نخبگان فرهنگي سپاه كه در مجتمع فرهنگي 13 آبان برگزار شد، با اشاره به موج بيداري اسلامي صورت گرفته در كشورهاي اسلامي گفت: ‌كلمه بيداري اسلامي در حقيقت داراي دو مترادف است؛ يكي به معني بازگشت به اسلام و ديگري احياي ارزش‌هاي اسلامي.

وي با بيان اينكه بيداري اسلامي داراي سابقه‌اي به قدمت دنياي اسلام بوده است، گفت: در همان اوايل شكل‌گيري اسلام وجود برخي از حكومت‌ها مانند بني‌اميه اسلام را به سمت انحراف كشاند، اما واقعه كربلا آن را در مسير اصلي خود قرار داد.

ولايتي به نظر برخي از كارشناسان ديني در خصوص اسلام اشاره و تصريح كرد: برخي معتقدند اسلام توسط رسول اكرم (ص) حادث، توسط امام حسين (ع) ابقاء و به همت امام صادق (ع) تبيين شد.

دبيركل مجمع بيداري اسلامي با بيان اينكه در هر مقطعي از تاريخ كساني كه حقايق اسلام را به مردم نشان دهند ظاهر شدند، گفت: در بسياري از دوران‌ها برخي از حكومت‌ها و پادشاهان آنها با انتخاب مذهب‌هايي مانند اسلام و غيره به دنبال حفظ منافع خود بوده‌اند و همواره در اين ميان شخصي حاضر مي‌شد كه حقايق اسلام را احياء مي‌كرد.

وي بيان داشت:‌در بين اهل سنت برخي معتقدند هر صد سال يكبار فردي براي احياي اسلام در جامعه پديدار مي‌شود كه البته اين ديدگاه در بين شيعيان مرسوم نيست.

ولايتي با اشاره به بيداري اسلامي اخيري كه در كشورهاي اسلامي صورت گرفته است، گفت: بيداري اسلامي اخير يكي از امواج بيداري اسلامي است كه پرچمدار آن اصحاب فكري و شخصيت‌هاي تاثيرگذار و موثر حكومت‌ها بوده‌اند.

‌مشاور مقام معظم رهبري در امور بين‌الملل با تاكيد بر اينكه روحانيون و شخصيت‌هاي موثر با صدور يك فتوا پايه مقاومت در برابر استبداد را رقم مي‌زدند، افزود: به عنوان مثال مرحوم ميرزاي شيرازي با يك فتواي خود در خصوص تحريم توتون و تنباكو در ايران، استكبار را به چالش كشاند و نمونه هاي همين مسئله در دوره‌هاي تاريخ قابل مشاهده است.

وي با اشاره به اينكه موج بيداري اسلامي اخير با خودسوزي يك جوان در تونس شكل گرفت، عنوان كرد: اين موج خيلي سريع به كشورهاي ديگر رسيد و آنهايي كه منافع‌شان در خطر قرار گرفته بود، دست به كار شدند و به مقابله پرداختند.

ولايتي خاطرنشان كرد: همان‌هايي كه امروز داعيه حمايت از مردم سوريه را دارند، همان كساني هستند كه به ظاهر دوست سوريه،‌ آمريكا و رژيم صهيونيستي به شمار مي‌روند.
 
دبيركل مجمع جهاني بيداري اسلامي با تاكيد بر اينكه آمريكايي‌ها از كساني كه عليه دولت سوريه فعاليت مي‌كنند به طور كامل حمايت مي‌كند، گفت: در اين ميان مرتجعين عرب كه سهم عظيمي در نفت كشورهاي عرب دارند، داعيه حمايت از مردم سوريه را داشته در حالي كه از سوي كساني كه با دشمنان اسلام دست اتحاد داده‌اند تا مقاوم‌ترين كشور در برابر اسرائيل را نابود كنند، هم‌پياله‌اند، البته آرزوي آنها براي فروپاشي سوريه هرگز محقق نخواهد شد.

وي افزود: كساني كه در دولت‌هاي مصر،‌ تونس، ‌يمن و بحرين مقابل خواسته‌ مردم ايستاده بودند و از حاكمان آنها حمايت مي‌كردند، در صدد ضربه زدن به مردم هستند؛ به عنوان مثال باقي‌ماندگان حسني‌مبارك درصددند هر جا كه بتواند به دولت شكل‌گرفته جديد ضربه بزنند كه اين مسئله هوشياري آنها را مي‌طلبد البته مردم مصر در انتخابات اخير هوشياري خود را نشان دادند.

ولايتي به طراحي دشمنان جهان اسلام براي ضربه زدن به موج بيداري اسلامي اشاره كرد و گفت: حوادث امروز به گونه‌اي توسط اين دشمنان طراحي شده است كه كساني كه تا چند وقت گذشته از حسني‌مبارك و بن علي دفاع مي‌كردند، امروز حامي مردم سوريه شده‌اند.

‌مشاور مقام معظم رهبري در امور بين‌الملل با تاكيد بر اينكه به طور قطع در سوريه اشكالاتي وجود دارد و ما نيز اين توصيه‌ها را چندين بار با دولتمردان اين كشور مطرح كرده‌ايم، گفت: سوريه تنها كشوري است كه از سال 1967 تاكنون تنها به عنوان خط مقاومت در برابر رژيم صهيونيستي ايستاده است؛ كاري كه هيچ دولتي عربي توانايي انجام آن را نداشته است.

وي در ادامه ابراز اميدواري كرد‌ كه در آينده قانون اساسي سوريه به همه‌پرسي گذاشته شود.
 
ولايتي با بيان اينكه دشمنان جهان اسلام تلاش مي‌كنند در حساس‌ترين و مهم‌ترين زمان به اصلي‌ترين حلقه مقاومت در منطقه حمله كنند، گفت: آنها چنين نظري داشتند غافل از اينكه ايران، عراق و حزب‌الله محكم در برابر سوريه ايستاده است و نكته جالب اينكه در اواسط راه روسيه و چين نيز از سوريه حمايت مي‌كنند و علت آن هم اين است كه آنها نيز معتقدند اوضاع جهان بزودي تغيير مي‌كند.

‌مشاور مقام معظم رهبري در امور بين‌الملل با بيان اينكه پس از فروپاشي شوروي و بر هم خوردن دو قطبي‌سازي جهان شكل جديدي از قطب‌بندي در جهان به شكل ثبات‌يافته تا به حال ديده نشده است، گفت: اين زمان بهترين موقعيتي است كه جهان اسلام بتواند به عنوان يك قطب تاثيرگذار در جهان مطرح شود؛ زيرا تا به حال هيچ زماني نبوده است كه كشورهاي مسلمان به اين شكل ظرفيت قيام و سستي بنيان‌هاي دولت‌هاي دست‌نشانده خود را داشته باشند. 
 
وي با تاكيد بر اينكه ما چه بخواهيم چه نخواهيم الگوي بيداري اسلامي در جهان هستيم، خاطرنشان كرد: اجلاس هايي كه طي ماه هاي گذشته توسط مجمع جهاني بيداري اسلامي برگزار شد، بخصوص اجلاس جوانان بازتاب هاي مهم و فوق العاده اي داشت و باعث شد ايران به عنوان يك الگو در ذهن جوانان منطقه به صورت جدي تري مطرح شود.
 
ولايتي افزود: سلوك و سيره رهبري در حسينيه امام خميني (ره) و نحوه برخود ايشان با جوانان تاثير مثبتي در ديدگاه جوانان دنياي اسلام گذاشت تا جايي كه آنها نحوه اين ديدار را با روساي خود مقايسه مي كنند و متوجه مي شوند ايران و رهبر ايران به اسلام صدر اسلام نزديك‌تر است.

‌مشاور مقام معظم رهبري در امور بين‌الملل با تاكيد بر اينكه قيام مسلمانان مهم است، اما مهم‌تر از آن حفظ دستاوردهاي اين قيام است، گفت: ما نيز هزينه‌هايي كه براي حفظ انقلاب پرداخته كرديم قابل مقايسه با هزينه‌هايي كه براي به وجود آوردن انقلاب بر ملت ايران تحميل شد، نيست.

وي افزود: كشورهاي مستكبر امروز با فشارهاي مختلف اقتصادي، سياسي و فرهنگي تلاش مي‌كنند به هر صورتي كه هست جمهوري اسلامي ايران را به زانو در بياورند، اما آن چيزي كه ايران را در برابر همه اين تهديدها و فشارها مستحكم نگه مي‌دارد، حضور رهبري آگاه و فرزانه است.
 
ولايتي با تاكيد بر اينكه بسياري از دانشمندان جهان اسلام فقدان رهبري آگاه و عالم را در كشور خود دليل به پيروزي نرسيدن انقلاب‌هاي خود در كشورشان مي‌دانند، به خاطراتي از حضور جوانان مسلمان در اجلاس جوانان بيداري اسلامي اشاره كرد و گفت: يكي از جوانان سودان بعد از بازگشت به كشور خود اعلام كرده است كه ما بايد از رهبر ايران به عنوان رهبر جهان اسلام تبعيت كنيم و ايرانيان بخواهيم رهبرشان را منحصر به خود نكنند.

‌مشاور مقام معظم رهبري در امور بين‌الملل به نامه يكي از جوانان مصري پس از بازگشت به مصر به مسئولان ايراني اشاره كرد و بيان داشت‌: در اين نامه كه به عنوان نامه‌اي از يك سني به يك شيعه قيد شده است، عنوان شده به ما گفته بودند شيعيان هر جا سني‌اي را ببينند او را از بين مي‌برند من با اين ذهنيت وارد ايران شدم، اما در فرودگاه ايران يك شيعه مرا در بغل گرفت و در همه جا با ما همراه بود من پس از اين سفر متوجه شدم تنها عامل ايجاد تفرقه بين سني و شيعه دشمنان و القائات دست‌ساخته آنها است.

وي تاكيد كرد: براي آينده بيداري اسلامي همه ما ايرانيان بايد تلاش كنيم و درصدد ارائه الگويي مناسب در كشور خود براي جهان اسلام باشيم.
 
ولايتي افزود: همه بايد آمادگي لازم را براي الگو شدن داشته باشيم و به وظيفه منطقه‌اي و بين‌المللي خود عمل كنيم.

‌مشاور مقام معظم رهبري در امور بين‌الملل با بيان اينكه بيداري اسلامي توسط مردم مسلمان و عامه آنها در حال شكل‌گيري است، گفت: ‌اگر ما در اين زمينه كوتاهي كنيم در آن دنيا بايد پاسخگو باشيم.

وي بيان داشت: وجود رهبري بصير و مقتدر و آگاه در كشورمان ايجاب مي‌كند كه در اين زمينه نقش فعال‌تري داشته باشيم.

ولايتي با تاكيد بر اينكه جمهوري اسلامي ايران در برابر حلقه هاي مخالف سوريه مي ايستد و از دولت سوريه حمايت مي‌كند، گفت: اصلاحات در سوريه مورد نياز است، اما كساني كه تا ماه‌هاي گذشته از حاكمان و ديكتاتورهاي منطقه حمايت مي‌كند، نمي‌توانند حامي مناسبي براي مردم سوريه باشند.

‌مشاور مقام معظم رهبري در امور بين‌الملل با اشاره به برگزاري 4 همايش بين‌المللي بيداري اسلامي توسط مجمع بيداري اسلامي اشاره كرد و تصريح كرد: طي سال آينده در نظر داريم اجلاس بانوان، نويسندگان، اساتيد و هنرمندان جهان اسلام را برگزار كنيم.

وي با بيان اينكه همه دنيا اذعان دارند كه بيداري اسلامي به شكل جديد خود به دنبال الگوگيري از ايران اسلامي است، بيان داشت: ما براي تاثيرگذاري در اين رخدادهاي اخير بايد نقش فعال‌تري داشته باشيم و نتايج پايداري جهان اسلام را در آينده‌اي نزديك خواهيم ديد و ما به آينده بيداري اسلامي بسيار اميدواريم.  
پربازدیدترین آخرین اخبار