کد خبر:۱۷۵۰۳۸
چينيها براي مدت كوتاهي توانستند به فيس بوك دست پيدا كنند
هفته گذشته بعضي از چينيها توانستند براي مدت محدودي به وب سايتهاي فيلتر شده توسط دولت چين، از جمله فيس بوك، توئيتر و يوتيوب دست پيدا كنند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری رويترز، طي هفته گذشته تعداد زيادي از كاربران اينترنتي در كشور چين توانستند با عبور از سد فيلترينگ دولت چين، به شبكه هاي اجتماعي مانند فيس بوك، توئيتر و يوتيوب دست پيدا كرده و پست هايي را براي خود ايجاد كنند.
اين در حالي بود كه حتي دانشجويان در دانشگاه ها هم قادر به استفاده از شبكه هاي اجتماعي بودند و بسياري از آنها در فيس بوك و توئيتر ثبت نام كردند؛ البته علت قطع فيلترينگ هنوز دقيقاً مشخص نشده است.
لازم به ذكر است، چين با داشتن 500 ميليون كاربر اينترنتي، بزرگترين جامعه فعال در فضاي مجازي است، اما در عين حال دولت چين به دليل ترس از ايجاد بي ثباتي در اين كشور بسياري از شبكه هاي اجتماعي و سايت هاي ديگر را فيلتر كرده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰