جلالي با اشاره به اقدامات سايت نزديك به خانواده هاشمي:
افراد شكست خورده نمي خواهند باور كنند كه تفكراتشان جايگاهي ميان مردم ندارد
سخنگوي كميسيون امنيت ملي مجلس گفت: افراد شكسته خورده نميخواهند باور كنند كه مردم ديگر تفكرات آنان و نوع نگاهشان را باور ندارند.
كاظم جلالي در گفتوگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به اينكه جريانات و گروه هاي سياسي مواظب باشند كه شيريني و حلاوت حضور باشكوه مردم در 12 اسفندماه را با برخي دروغ پراكني ها به كام ملت تلخ نكنند، گفت: مشاركت مردم در اين دوره بسيار معنادار بود و هرچند مجموع نفرات راه يافته به مجلس، اصولگرا هستند، اما هنوز معلوم نيست كه از چه نحلههايي مي باشند.
وي با اشاره به اينكه اصولگرايان به دسته هاي مختلف از جمله عقلگرا، معتدل و تندرو تقسيم ميشوند، افزود: بايد منتظر باشيم و ببينم كدام گروه، اكثريت را در مجلس نهم تشكيل ميدهند.
سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در خصوص برخي از شبهافكني هاي سايت منتسب به مهدي هاشمي تصريح كرد: اينكه عده اي در صدد تشكيك در مشاركت مردم و اساس انتخابات هستند، نشان دهنده اين است كه سيلي و ضربه سنگيني را از سوي ملت خوردهاند.
جلالي ادامه داد: اين افراد شكسته خورده نميخواهند باور كنند كه مردم ديگر تفكرات آنان و نوع نگاهشان را باور ندارند.
وي به تأثيرات مشاركت بالاي 60 درصدي مردم در پاي صندوق هاي راي اشاره كرد و با بيان اينكه اين مشاركت موضع ايران را در مذاكره 1+5 در جاي بالاتر و برتري قرار ميدهد، گفت: راهپيمايي 22 بهمن ماه و مشاركت مردم در انتخابات 12 اسفندماه، اثرات بسيار مثبتي را در نوع مراودات و تعاملات ما با كشورهاي مختلف بويژه در مذاكرات اخير هستهاي خواهد داشت.
سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با بيان اينكه مردم در انتخابات «نه» جدي به معاندان داخلي، تهديدات و تحريمهاي غرب و آمريكا گفتند، عنوان كرد: تحريمكنندگان بايد پيام «نه» ملت ايران را دريافت كنند و دست از توطئه بردارند.
جلالي با بيان اينكه جاي تأسف دارد كه همسويي بين برخي جريانات داخلي و خارجي در زير سوال بردن درصد مشاركت مردم ديده مي شود، تصريح كرد: همين همسويي آنها مسله دار بودن و ارتباطشان با بيگانگان را ثابت ميكند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰