آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۶۸۱۷

اعتصاب دانشجويان دختر عربستاني در اعتراض به ضرب و شتم پليس

ده‌ها دانشجوي دختر عربستاني در اعتراض به ضرب و شتم معترضان به وضعيت بهداشتي يك دانشگاه توسط پليس اعتصاب كرده و از حضور در كلاس‌هاي درس خودداري كردند.
به گزارش خبرنگار حوزه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از روزنامه السفير، دهها تن از دانشجويان يك دانشگاه ويژه دختران در عربستان امروز دست به اعتصاب زده و از حاضر شدن در كلاس هاي درس خودداري كردند.

اين اعتصاب در اعتراض به ضرب و شتم دانشجويان دختر توسط پليس صورت گرفت.

پليس سعودي روز گذشته اجتماع چند هزارنفري اين دانشجويان را كه در اعتراض به وضعيت بهداشتي و خدماتي دانشگاه تجمع كرده بودند، با توسل به خشونت و ضرب و شتم متفرق كرد.

اين حادثه در دانشگاهي در شهر إبها در جنوب غربي عربستان روي داده بود.

منابع بيمارستاني در عربستان اعلام كردند 53 نفر از دانشجويان در جريان ضرب و شتم پلس مجروح شده اند، در مورد تلفات درگيري خبري منتشر نشده است.

اين سركوب ها در حالي صورت مي گيرد كه سازمان عفو بين الملل از مقامات سعودي خواسته است زندانياني را كه بدون محاكمه و در جريان اعتراض به مقامات سعودي دستگير و زنداني شده اند را آزاد كند.

از سوي ديگر روزنامه الوطن چاپ عربستان امروز نوشت يك نفر در شهري در شمال عربستان به تأسي از محمد بوعزيزي تونسي در اعتراض به سركوب و تبعيض هاي سعودي ها دست به خودسوزي زده است.

برخي از مناطق عربستان به ويژه مناطق شيعه نشين در شرق كه منابع عظيم نفتي اين كشور را در خود جاي داده اند،‌ طي يك سال گذشته شاهد اعتراضات زيادي بوده است.

اين اتفاقات همزمان با سفر امير نايف، وليعهد عربستان به ايالات متحده براي معاينات دوره اي پزشكي صورت گرفت.

از نتايج تفصيلي معاينات وليعهد 78 ساله عربستان كه در ماه اكتبر گذشته با مرگ سلطان بن عبدالعزيز، جايگزين او شد، خبري منتشر نشده است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار