کد خبر:۱۷۶۸۶۳

رونمایی از تمثال شهید حسن طهرانی مقدم در همایش «دین و معنویت در هنر و ادبیات»

مدیر کانون بسیج هنرمندان سپاه ناحیه بقیه الله (عج) شیراز گفت: در همایش «دین و معنویت در هنر و ادبیات»، از صندوق نفیس خاتم با موضوع قرآن و زیارت عاشورا و تمثال شهید حسن طهرانی مقدم رونمایی می شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، علی قاسم پور سعدی شنبه در جمع خبرنگاران در کانون بسیج هنرمندان شیراز، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای والا مقام بویژه 14هزار و 600 شهید سرافراز استان فارس گفت: حقیقتا هنرمندان واقعی آنانند، زیرا آنها با قلم ایثار و فداکاری درراه ولایت، زیباترین نقشها را بر تا بلوی غیرت و مردانگی با مرکب سرخ برای عالم بشری به یادگار گذاشتند.
 
وی افزود: یکی از افتخاراتی که شامل حال کانون بسیج هنرمندان سپاه ناحیه بقیه ا..عج شیراز و دبیرخانه همایش گردیده است رونمایی از صندوق نفیس خاتم با موضوع قرآن و زیارت عاشورا و همچنین تمثال دانشمند و پارسای بی ادعا شهید حسن طهرانی مقدم اثر هنرمند ملی و بسیجی کشورمان استاد عباس طاهری و همسر ایشان می باشد.
 
مدیر کانون بسیج هنرمندان سپاه ناحیه بقیه الله (عج) شیراز بیان کرد: این رونمایی مبارک، فردا در تالار فجر دانشگاه شیراز انجام خواهد شد تا شاهد پیوند جاودانه و پژوهشگران عزیز استان با آرمانهای والای انقلاب اسلامی باشیم.
 
قاسم پور سعدی گفت: با استعانت از خداوند متعال و برمبنای فرمایشات گرانبهای مقام معظم رهبری و تاکید ایشان مبنی بر عمومی نمودن فضای علمی و همچنین گسترش تفکر پژوهشی در کشور؛ کانون بسیج هنرمندان سپاه ناحیه بقیه الله (عج) شیراز توانسته است با همکاری برخی مراکز علمی- پژوهشی در شیراز سومین حرم اهل بیت (ع) میزبان نخستین همایش علمی-پژوهشی « دین و معنویت درهنر و ادبیات» باشد.
 
دبیر اجرایی همایش گفت: از اساتید، طلاب حوزه های علمیه، پژوهشگران، دانشجویان و هنرمندان گرامی و از عموم مردم فهیم استان فارس دعوت بعمل می آید تا در این حرکت انقلابی، معنوی و هنری شرکت کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار