از تيتر كردن آقاي گل جهان تا فراموشي دلاوران دفاع مقدس
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۷۹۹۸
شرحي بر يك آلزايمر مزمن رسانه‌اي؛

از تيتر كردن آقاي گل جهان تا فراموشي دلاوران دفاع مقدس

رسانه ملي كه ديشب هنوز چند ساعتي از تصادف آقاي گل جهان نگذشته، اين اتفاق را در ساعت پيك اخبار خود پخش مي‌كند؛ چرا در اين چند روز سراغي از نورالدين عافي نگرفته؟!
گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»؛ «آقاي گل جهان از مرگ رهايي پيدا كرد»، «تيم هفت نفره پزشكي بر بالين علي دايي» و … اين‌ها انواع و اقسام تيترهايي است كه از شب گذشته صدر رسانه‌هاي خبري بود، كه همه به دنبال خبري از علي دايي با سر مي‌دويدند و از هم پيشي مي‌گرفتند.
 
اين نوشته مخاطبش علي دايي و افتخاراتي كه براي اين كشور كسب كرده است، نيست بلكه صحبت نويسنده با رسانه‌هايي است كه ظرف اين چند ساعت اين اتفاق را تيتر رسانه‌هاي خود كردند، و انگار كه خبري از اين مهمتر در مملكت وجود نداشت.
 
نورالدين عافي، راوي كتاب «نورالدين پسر ايران» چند روزي است كه گوشه بيمارستان است، سراغي از او گرفته ايم؟!

نورالدين كسي است كه همه زندگي و سلامتي‌اش را وقف اين سرزمين كرده اما آيا كسي به ملاقاتش رفت و احوالش را پرسيد؟!
 
رسانه ملي كه ديشب هنوز چند ساعتي از تصادف آقاي گل جهان نگذشته اين خبر را در ساعت پيك اخبار خود پخش مي‌كند چرا در اين چند روز سراغي از نورالدين عافي نگرفته؟ نورالديني كه رهبر معظم انقلاب برايش نوشت و قهرماني ها و دلاوري هايش را ستود.
 
احمد عزيزي خيلي وقت است كه در بيمارستان بستري است و حال خوشي ندارد، كدام دفعه او را تيتر يك رسانه‌هايمان كرده ايم و به ديدارش رفتيم. خجالت نمي كشيم از اينكه رهبر انقلاب در آخرين ساعات سفرشان به كرمانشاه به عيادت ايشان رفت و دستش را به گرمي فشرد اما ما جامانديم؟!
 
هنوز يك ماه نشده كه راوي كتاب دا در بيمارستان بستري شد و غريبانه مرخص شد و ما فقط چند خطي كوتاه شنيديم و تمام ...
 
اين است حال و روز ما رسانه ها كه قرار است از مظلوميت بگوييم، از فرهنگ بگوييم، از خدمات بي شائبه كسي كه خودش را وقف كشور كرده است؛ مگر رسالتمان اين ها نبود؟ پس كجا جا مانده ايم كه به اينجا رسيديم؟!
 
منِ رسانه مشهورات را به ذهن مخاطبم مي رسانم و صورت مسئله را برايش غلط مطرح مي كنم.
 
وحيد جليلي، روزنامه نگار و كارشناس فرهنگي در اين مورد مي گويد: «ما در حوزه فوتبال 20 روزنامه و ده‌ها برنامه راديويي و تلويزيوني داريم و قويترين نيروهاي صدا و سيما در اين حوزه متمركز مي شوند، اما در حوزه‌اي مثل علم، برنامه تخصصي نداريم.
 
اگر بازيكن ذخيره فولاد اهواز گلي را بزند در 20 بخش خبري اعلام مي شود، اما اگر كسي تمام عمرش يك كتاب بنويسد در فضاي رسانه‌اي يك صدم آن نيز بازتاب پيدا نمي كند كه از اين دست مسائل بسيار است.»
 
نورالدين عافي، احمد عزيزي و ... همه و همه مثالي است براي ما رسانه ها كه هنر متعهد از ذهن‌مان پاك كرده ايم و يادمان رفته به اين وادي آمديم ...  
پربازدیدترین آخرین اخبار