فاطمه رضایی، فرزند شهید علیمحمد رضایی ياد پدر را اين طور زنده ميكند: در همان سالی که به دنیا آمدم، پدرم به شهادت رسید و زمانی که برای آخرین بار از ما جدا شد، برایم نوحه حضرت رقیه (س) را خواند.
گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»؛ فاطمه رضايي، فرزند شهید رضایی در جمع خادمين زائران راهيان نور ياد و خاطره پدر را زنده كرد؛ وي از روزهايي گفت كه به علت طفوليت خاطره اي از آن به ياد ندارد: نوار روضه حضرت رقيه (س) با صداي پدرم، تنها يادگار اوست.
فاطمه حضور در فضاي معنوي راهيان نور را مغتنم مي داند و مي گويد: دوست دارم پدرم را بیشتر بشناسم و عمق وجودي ایشان برایم کشف شود تا بتوانم برای وي شاگردی کنم؛ پدرم متوسل به حضرت زهرا (س) بود و چه در حیات و چه بعد از شهادت گمنام بود، به گونهاي كه حتی دوستان صمیمیاش هم او را خوب نمیشناختند.
دختر شهيد رضايي از روزهاي حضور در منطقه و مشاهده حس و حال زائران خاطره ها دارد و مي گويد: من بر دست تمامی زائرین و خادمین شهدا بوسه میزنم و بر خود وظيفه ميدانم نسبت به کسانی که به پدرم احترام میگذارند و به اینجا می آیند، خدمترساني كنم.
وي مي گويد: فرزند شهید بودن خیلی سخت است و جامعه توقع خاصی از ما دارد، اینکه ما فرزند شهید هستیم و با شهادت پدرمان، در قبال جامعه مسئولیتی نداریم تفکر غلطي است؛ ما نیز راه پدرانمان را ادامه خواهیم داد، چرا كه با رفتن ما شمع اسلام و انقلاب روشن مي ماند.
رضايي باز ياد پدر را زنده كرد و گفت: پدرم در عملیات والفجر 8 در منطقه فاو به شهادت رسید؛ زمانی که برای اولین بار به يادمان اروندرود رفتم، حس آشنایی داشتم و احساس میکردم که با این نقطه غریبه نیستم و علاقه دارم که خاک آنجا را به سرم بکشم، آنجا آغوش پدرم است و من در آنجا احساس آرامش میکنم.
فاطمه رضايي اينك مسئول روابط عمومي و فرهنگي اردوگاه خواهران فتح المبین است؛ وي درباره مسئوليت خود در اين سمت تصريح كرد: برپایی اتاق «دارالذکر» به همراه فضاسازی مناسب و ایجاد غرفههای کتاب با موضوعات دفاع مقدس از جمله اقدامات انجام شده در این اردوگاه است.
وي از اجرای برنامه ای به نام «حنابندان» در اين اردوگاه خبر داد و افزود: زائرانی که قصد رفتن به یادمانها را دارند در این برنامه برای مبارزه با هوای نفس آماده می شوند، مراسم حنابندان در فرهنگ جبهه، مراسم خاصی بود که رزمندگان در دوران دفاع مقدس و در شب قبل از عملیات با بستن حنا بر دستان از ایجاد آمادگی جهت رویارویی با دشمن و استقبال از شهادت برگزار میکردند.
لازم به ذكر است، شهيد عليمحمد رضايي در سال 64 در عمليات والفجر 8 به شهادت رسيد و پس از 18 سال در سال 82 به آغوش خانواده بازگشت.